Şimdi Ara

Mavi Ekran SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gündür bu sorunla karşılasıyorum lütfen yardım...
    aşağıya 3 tane resim attım 1.si hatanın oldugu resim diğerleri sıcaklıklar...

TEK SLOT OLARAK ÇALIŞTI ???

Mavi Ekran SORUNU Mavi Ekran SORUNU Mavi Ekran SORUNU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eray440 -- 4 Aralık 2013; 16:17:07 >

• sıcaklık sorunu değil formatı denediysenki kesin yapmışsındır donanımsal gibi görünüyor
  • format attım halen devam ediyor oyundayken donuyor mavi ekran cıkıp atıyor, belki psu yetmiyo dicem 350W ondan olma ihtimali varmıdır?
  • Bir arkadaşa daha yazdım size de yazayım. Ekran kartı sürücülerini silin ve nvidia sitesinden 314.22 sürücüsünü indirip kurduktan sonra deneyin.

http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/59641#driverInfo-59641=0
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/results/59662#driverInfo-59662=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neman -- 3 Aralık 2013; 14:15:12 >

• PSU YETMİYOR 350 PEAK POWER REELDE 260 VERİR O TİP EKRAN KARTINI MİNİMUM 400REGULARLA ÇALIŞTIRIRSIN
  • ramı tek slot olarak denedim ve sorunsuz çalıştı şimdi ne yapmam lazım?
  • UP
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung laptop mavi ekran sorunu
    5 yıl önce açıldı
    mavi ekran
    12 yıl önce açıldı
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • karde?im öncelikle harici ekran kartyny çykar onboard ekran karty ile dene e?er mavi ekrana dü?müyorsa ekran karty aryzasydyr ram ile u?ra?mana gerek yok ?u a?amada format sonrasy ekran karty drivery kurmadan denedin mi dü?tümü mavi ekrana yanly? driver yüklemeden kaynakly sorunda olur
  • Ram testi yap
    Psu yu ölçü cihazı ile ölç yoksa biosdan kontrol et
  • Sadece oyunlarda oluyorsa remdir. Onun dışında bu sorunla karşılaşanlar harddisklerini gözden gecirsinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.