Şimdi Ara

Mavi ekran sorunu ( ACIL ) !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün eve geldiğimde abim pc de sorun oldugunu söyledi. Mavi ekran çıkıyor , resetliyor gibisinden yorumlar yaptı. Bende çözümü format atmakta aradım.
    Ancak orginal Windows Vista yükledikten sonra driverları yükledim . Battlefield 2 Bad Company için Steam programını yüklerken tekrar aynı sorunla karsılaştım ...
    Mavi ekran çıkıyor , 0 dan 100 e kadar sayıyor ( bu süre yaklaşık 5 6 saniye sürüyor ) ve pc yi yeniden başlatıyor.

Bir türlü çözemedim . HDD de virüs olma ihtimali varmı ? Kaspersky 2012 ile quick scan yaptıgımda bir virüse rastlamadım.

Ek bilgi : Windows Vistada resetledikten sonra Windows hata raporu gibi bişey verdi . Umarım derdimi anlatabilmişimdir

Şimdiden Teşekkürler...

• formattan kaynaklanan sorun olabilir eksik dosya aktarımı olmuş olabilir sağlam bir cd ile yeniden atmayı dene ve cihazın orjinal sitesinden driverları indir yada cd varsa oradan kur daha sağlıklı olur
  • orginal exper cd sinden koruyorum :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratyetimova

formattan kaynaklanan sorun olabilir eksik dosya aktarımı olmuş olabilir sağlam bir cd ile yeniden atmayı dene ve cihazın orjinal sitesinden driverları indir yada cd varsa oradan kur daha sağlıklı olur

sorun formattan önce doğmuş . Format kaynaklı olduğu kanısına nasıl vardın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardwareinfo

Arkadaşlar geçen gün eve geldiğimde abim pc de sorun oldugunu söyledi. Mavi ekran çıkıyor , resetliyor gibisinden yorumlar yaptı. Bende çözümü format atmakta aradım.
    Ancak orginal Windows Vista yükledikten sonra driverları yükledim . Battlefield 2 Bad Company için Steam programını yüklerken tekrar aynı sorunla karsılaştım ...
    Mavi ekran çıkıyor , 0 dan 100 e kadar sayıyor ( bu süre yaklaşık 5 6 saniye sürüyor ) ve pc yi yeniden başlatıyor.

Bir türlü çözemedim . HDD de virüs olma ihtimali varmı ? Kaspersky 2012 ile quick scan yaptıgımda bir virüse rastlamadım.

Ek bilgi : Windows Vistada resetledikten sonra Windows hata raporu gibi bişey verdi . Umarım derdimi anlatabilmişimdir

Şimdiden Teşekkürler...

Arkadaşım bu tür Blue Screan ( Mavi Ekran ) sorunları ram , psu , ısı kaynaklı olabilir. Abin ne yaparken olmuş bu mavi ekran

• Ya valla hiç bilmiyorum . Suan gayet düzgün gidiyor. HDD yi takmadım , herhangi bir problem yasamadım...
  • eğer bir daha olursa mavi ekranda neler yazıyor onlarıda buraya yaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LAPTOP SARI EKRAN SORUNU !!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • burnintest bunu kur ve zorla bakalım makınayı
  • Elime almıyım sora pc yi :D Hala bi problem yaşamadım... HDD ye bir pc ile beraber format atıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.