Merhaba arkadaşlar toplama bilgisayarım var . Oyun oynarken mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum artık bıktım bir türlü çözemedim bu sorunu . 2 yıl önce aldım pc yi bu sorun öncedende vardı ama ilk aldıgımda yoktu servise yolladım rami hd yi degistirdiler formatta attım düzelmedi . Sonra tozunu baya bi aldım sonra ram slotları 4 tane var , 2 rami de cıkartıp baska slota taktım sorun düzeldi fakat son günlerde tekrar olmaya basladı . Genellikle dota 2 oynarken oluyor (belkide hep onu oynadıgım icin hep ona rast gelıyor bilmiyorum ) . Internette baya arastırdım Memtest86 diye bir program var onu yaptım sonuna kadar bekliycektim ama elektrik gitti ama 4.ü turrda hiç bir sorun yoktu 0 error du . Arkadaslar bence sorun ramde fakat memtestden baska bunu nasıl test edebilecigimi bilmiyorum yedek ramimde yok . Masrafa sadece eger ram cidden bozuksa girmek istiyorum . Bu arada Kasada işlemci nin de fanı dahil 4 fan var fakat ben yinede size cpu temp degerlerini atıcam .Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . Bu sorunun neden kaynaklandıgını tespit etmem lazım .