Şimdi Ara

Mavi Ekran Sorunu Çıldırıcam !!?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar toplama bilgisayarım var . Oyun oynarken mavi ekran sorunu ile karşılaşıyorum artık
    bıktım bir türlü çözemedim bu sorunu . 2 yıl önce aldım pc yi bu sorun öncedende vardı ama ilk aldıgımda yoktu
    servise yolladım rami hd yi degistirdiler formatta attım düzelmedi . Sonra tozunu baya bi aldım sonra ram
    slotları 4 tane var , 2 rami de cıkartıp baska slota taktım sorun düzeldi fakat son günlerde tekrar olmaya
    basladı . Genellikle dota 2 oynarken oluyor (belkide hep onu oynadıgım icin hep ona rast gelıyor bilmiyorum )
    . Internette baya arastırdım Memtest86 diye bir program var onu yaptım sonuna kadar bekliycektim ama elektrik
    gitti ama 4.ü turrda hiç bir sorun yoktu 0 error du . Arkadaslar bence sorun ramde fakat memtestden baska
    bunu nasıl test edebilecigimi bilmiyorum yedek ramimde yok . Masrafa sadece eger ram cidden bozuksa girmek
    istiyorum . Bu arada Kasada işlemci nin de fanı dahil 4 fan var fakat ben yinede size cpu temp degerlerini
    atıcam .Lütfen yardımlarınızı bekliyorum . Bu sorunun neden kaynaklandıgını tespit etmem lazım .

Asus ENGTX460 NvDia GeForge GTX 460 1Gb GDDR5 - Ekran kartı
    Intel i5 2500k 3.30 Ghz - Işlemcı
    Pıoneer DVR-S19LBK 24x24 - DVD/CD Writer
    Cooler Master CM690 - Kasa
    Asus Motherboard P8P67 - ANAKART
    2x4GB Corsair XMS3 DDR3 - RAM

*****Ben sadece sorunu bulmam için yapabilecegim Testler arıyorum ****

Mavi Ekran Sorunu Çıldırıcam !!?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.