arkadaşlar bugün kaspersky antivirüs programını indirdim güvenli bir siteden.fakat yaklaşık 10 saat sonra bilgisayara birşey oldu ve birden mavi ekran çıktı daha sonra kendi kendine restart ladı...tabi bende krktum bu durumdan hemen sitelere baktım acaba nasıl çözerim bu sorunu diye.sonunda bir yerde bu gibi durumlar donanımsal yada yazılmsal olabilir diye bir kesit gözüme çarptı.doğal olarak kaspersky parogramını kaldırdım .kaldırdıktan sonraki ilk açılışta valla herhangi bir mavi ekran filan görmedim.acaba sorun bundaydı damı çözüldü ,yoksa bu mavi ekran sonrada çıkarmı karşıma .yani diyorumki acaba sorun ksaperskyden olabilir mi?...ya valla ilk defa başıma geldiğinden saat şu an 1.30 ğa geliyor ama uyku tutmuyor .nasıl tutsun abi ya 2 bin ytl saydım bu bilgisayara.helede öğrenciysen de vay halin..of offff(egeüni.bil.müh.1.sınıf)
mavi ekran genelde ram'lerden kaynaklanir fakat yazilimsalda olabilir. eger baska mavi ekran vermediyse sorun yok. mavi ekran verdi diye pc patlamaz merak etme ?? için rahat olsun. nasil bilg. muh.'de ögrencisin anlamadim
Konu yanlış yerde
Konuyu [Donanım / Hardware] >> Teknik Yardım bölümüne açınız.
mavi ekran genelde ram'lerden kaynaklanir fakat yazilimsalda olabilir. eger baska mavi ekran vermediyse sorun yok. mavi ekran verdi diye pc patlamaz merak etme ?? için rahat olsun. nasil bilg. muh.'de ögrencisin anlamadim
ram'lerden nasıl kaynaklanıyor biraz aıklarmısın? gerçi kaspersky i kaldırdıktan sonra bir daha herhangi bir mavi ekran vermedi.ama yinede bilmekte fayda var.(bil.müh.öğrencisiyim ama hala bölüme başlamadım.yeni hazırlığı bitirdim.herkes gibi normal kullanıcıyım)