Şimdi Ara

Mavi Kutu - Bılenler Icerı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
70
Cevap
0
Favori
8.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla bir tanede satın aldım 2 tane mavi kutum var.Allah kerim bea kırdıracağım ikisinden de dandik item düşerse klavyeyi kırarım ilk ne cıktı yazar sonra kırarım merak etmeyin
  • sat sat sat sat sat sat sat
  • zamanında çok kırdırdım pot bile çıkıyo onuda söyliyim bana çıkan en iyi item warrior shell
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Alla Alla ya anladamım gitti eskiden forgetten kutularından sadece unq cıkardı kutu kırmızımı oldu ne yaptı aklım karıştı Sitedede forgetten hakkında bir bilgi yok Kafa oldu bi dünya...

Sat gitsin ya

Temmuz'dan beri bu böyle 2 defa ft'den kırmızı kutu düşürmüştük 2sindede uniq çıkmıştı,bu full kırmızılardan uniq çıkar anlamına geliyormu bilmiyorum..

• Evet bone claver ve glave düştü vatana millete hayırlı olsun.bi soğuk su içeyim ben kendime geleyim

no ss no guven demeyin şimdi kim uğrasacak resim falan hem size yalan borcum mu var
  • bana enion bow cıktı +6'ya bastım züper bişidikırdır kırdır dewamlı kasarsın artık
  • oyunda kirmizi kutu yok ki.kim salladiysa ii sallamis
  • quote:

Orjinalden alıntı: elizeR

oyunda kirmizi kutu yok ki.kim salladiysa ii sallamis

ßen salladım oldumu?
    Yokmuş bilmiyorsun konuşma.
  • her şey olabilir
  • ss ini koyar misin?birde kirdirildigi yeri goster o zaman ayakta alkislicam seni.ha birde nerden dusuruldugunu soyle xD

quote:

Orjinalden alıntı: DarkAdonis

quote:

ßen salladım oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elizeR -- 20 Şubat 2007; 22:01:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiLL4YoU

Alla Alla ya anladamım gitti eskiden forgetten kutularından sadece unq cıkardı kutu kırmızımı oldu ne yaptı aklım karıştı Sitedede forgetten hakkında bir bilgi yok Kafa oldu bi dünya...

Sat gitsin ya

lol hic bir zaman oyle bir olay olmadi

10+ kez mavi kutu aldim hep sattim manes de fire drake il donemlerinde kapanmadan once yani ft

• birde bise sorucam hani bu 250 cikolataya veriliyor ya mavi kutu dusurursem kac gb eder logos da kactan satabilirim rahatlikla
  • quote:

ss ini koyar misin?birde kirdirildigi yeri goster o zaman ayakta alkislicam seni.ha birde nerden dusuruldugunu soyle xD

quote:

quote:

ßen salladım oldumu?

SS'u yok,kırıldığı yer aynı yer,Ft'den düşüyor yukarda yazıyor.
    İster inan ister inanma..
  • 2 tane ft var guzel arkadasim
    40-60 60-80
    40-60 tan yesil
    60-80 ten mavi kutu dusuor
    60-100 olsa ordan dusebilir kirmizi.ayrica kutuların kirdirildii yere git bak mavi ve yesil kutu yeri vardir kirmizi yeri yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cefurkan

quote:

Orjinalden alıntı: CoM_X

quote:

Orjinalden alıntı: bIlastepesh

bildiim kadarıyla en kötü dropu shell..kırdır bence ama uniq sansı daha yüksek

hayır en kötü drop priest chitin

sen oyle zannet :P

fp cikarsa aglarsin direk sat bir enayiye

Dol cıkarsa da havalara ucarsın.Sans ısı bu.

• Tmm arkadaşım yalan söylüyorum..
  • bence sat yav bi işe yaradıkları yok 2 kere yeşil kırdırdım birinden warior chitin dierinden bone cleaver çıktı riske girme
  • unıque item çıkıyor diye biliyorum sen bilirsin ister sat ister satma
  • mavi kutudan, high class itemler ve uniq itemler duser ama sansına salamander staff mı cıkar chitin mi cıkar dol mu cıkar hb mi cıkar kısmet isi ben en az 10 tane satmıs ve 5 tane kırdırmıs biri olarak bana hic değerli item dusmedi bence satmak en karlısı
  • yalan soluosun felan degil varsa bole bisey koyarsın karsima iste bu kutu dersin.ama zaten yok kulaktan duyma bilgilerle burda konusuosunuz.gordun mu sen kırmızı kutu hayatında?

quote:

Tmm arkadaşım yalan söylüyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.