Birinci soru bu kutuyu kırsam ne cıkar shell chitin falan cıkarsa cıldırırım
İkinci soru logostaki lvl yüksek arkadaşlara ,bu kutunun değeri nedir
Sağolun
Sanırım Logos'ta değeri merchanta konulamayacak kadar yüksek.Bence onu o halde sat.Ama diyorsan ben kırdırıcam bence pişman kalmazsın Güzel bir item çıkacağı kesin .
En kötü ihtimal Laiting Erenion çıkar bence
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Arkadaş Lwl 56 dıdaki mavi Sandıkla Aynısı Değilmi ondada Towmhavok Öle Bişey Çıktı
kardes hıc dusunme sat bence eger kotu bı ıtem cıkarsa kotu olur yanı ısı rıske atma
quote:
Orjinalden alıntı: .:DreaM:.
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Arkadaş Lwl 56 dıdaki mavi Sandıkla Aynısı Değilmi ondada Towmhavok Öle Bişey Çıktı
56 lvl kutusu yeşil kutu.Mavi kutu forgetten templedan çıkıo.Yeşil kutuya göre çok daha iyi itemler çıkıo die biliom bende.
Valla diyosanki ben basacam cıkan itemede + basacam +6 veya +7 yapacam diyosan bas yoksa sat... Benim görüşüm bu
Sat bence sonradan pişman olursun..
Yeşil sandık tır o mavi değil yeşil sandık 56 görevi olduğu için güzel item düşmüyor ama mavi kutuyu biraz bekleyip sat derim fiyatlar yükselsin kırdıracaksan iyi bir item düşebilir
sat diyenler genel yönde anladığım kadarıyla.Baska arkadaşlarında fikrini almak isterim özellikle eski oyunculardan.Düşen itemler diye birşey buldum ve sadece unique itemlerin ismi vardı.En kötüsüde Lighting erenion staff sanırsam(ismini tam yazamadım)
Hangi itemler düşer şöyle genelleme yapacak birisi var mı ona göre kırıp kırmayacağım.
En iyi olarak dol düşebilir dark vane, enion bow hell breaker smite hummer gibi işte +6 da parlayan forgetten unqleri dediğim gibi itemi +6 yapacaksan sat...
Ben olsam satardım ama upgrade den anlamam
ft bugu hala oluyomu yav?
bildiim kadarıyla en kötü dropu shell..kırdır bence ama uniq sansı daha yüksek
quote:
Orjinalden alıntı: bIlastepesh
hayır en kötü drop priest chitin
quote:
Orjinalden alıntı: CoM_X
quote:
Orjinalden alıntı: bIlastepesh
hayır en kötü drop priest chitin
sen oyle zannet :P
fp cikarsa aglarsin direk sat bir enayiye
Bence SAT kötü bir item çıkarsa PİŞMAN olursun...
Oyundaki en iyi kutudur mavi kutu kırmızının 3 katı kdr para edio
Sat bence
satma kirdir ben olsam öyle yapardım çıkan item +6ya salla sat yada kullan