Bildirim
HARDDISK NASIL TAM TEMIZLENIR?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
hızlı format yerine yavaş diye tabir edilen ve uzun süren yani yanında (çabuk) yazmayan şekilde formatlarsan bilgilerinden tamamen kurtulursun -
FDİSK YAPSAN OLUR..PART.MAGİC İLEDE DENE -
FAT ya da digeri olması farkeder mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: emresi
FAT ya da digeri olması farkeder mi?
farketmez -
Bence en net çözüm HD'i iyice ufalamaktır. Bugünki teknolojide tamamen yanmış HD'lerden bile veriler takrar çıkarılabiliyor. -
Masraflı bir yöntem olsa da, evet haklısın. -
Ya bir program vardı bunun için. Zamanında PCNet vermişti. Derginin kapağında falan da yazıyordu "Pentagon'nun kullandığı program" diye. Harddiski öyle bir temizliyormuş ki bir daha dosyaları geri döndürmek mümkün olmuyormuş. Şimdi şirketteyim eve gidince dergileri kurcalayıp sana programın tam adını söyleyebilirim. -
Bulabilirsen cok iyi olur _VoRTeX_, cok sagol -
low level format atabilirsin.yada diskdeki bilgileri tune up shredder tarzı programlarla silebilirsin formatlamaya gerek kalmadan -
-
O PROGRAM BANADA LAZIM OLABİLİR..BENDE İSTİYORUM -
Genelde Yavaş Biçimlendirden Tamamen BoşaltaBilirsin -
Tune up shredder'i da deneyecegim -
Acronis veya Paragon disk manager programlarindaki "Wipe" ozelligini kullanabilirsin. Eski bilgiler tamamen siliniyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: Kemal
Bence en net çözüm HD'i iyice ufalamaktır. Bugünki teknolojide tamamen yanmış HD'lerden bile veriler takrar çıkarılabiliyor.
-
bu programın adı msxlabmı neydi 6 saat sürüyodu hardiski temizlemesi -
Valla maxtorun kendi programı vardı bi ara bende harddiski fabrika çıkışına çeviriyordu. Üzerindeki verilere bir daha asla dönülmüyordu. -
quote:
Orjinalden alıntı: Benek
Valla maxtorun kendi programı vardı bi ara bende harddiski fabrika çıkışına çeviriyordu. Üzerindeki verilere bir daha asla dönülmüyordu.
yukarda linki verdim -
quote:
Orjinalden alıntı: .:blaCk:.
quote:
Orjinalden alıntı: Benek
Valla maxtorun kendi programı vardı bi ara bende harddiski fabrika çıkışına çeviriyordu. Üzerindeki verilere bir daha asla dönülmüyordu.
yukarda linki verdim
Evet kullandığım program buydu... ancak oradaki açıklamada bu programın sadece maxtor ve seagate harddisklerde işe yaradığını yazmış... ben denedim mesela IBM harddiskte de olmuştu...
Benzer içerikler
- checking media presence
- monitör açılmıyor
- dcr nedir
- laptop power tuşu olmadan açma
- autocad kesikli çizgi
- udf indir
- vram nedir
- bios nasıl açılır
- mobil veri açık ama internete giremiyorum
- steam açılmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X