adam kırdın glave cıktı diyo siz hala sat diyosunuz alala
quote:
Orjinalden alıntı: elizeR
yalan soluosun felan degil varsa bole bisey koyarsın karsima iste bu kutu dersin.ama zaten yok kulaktan duyma bilgilerle burda konusuosunuz.gordun mu sen kırmızı kutu hayatında?
quote:
Orjinalden alıntı: DarkAdonis
Tmm arkadaşım yalan söylüyorum..
Gördüm HAYATIMDA!Yukarda ki yazımı adam gibi okusaydın,bu soruyu sormana gerek kalmıcaktı.
quote:
Orjinalden alıntı: DarkAdonis
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
Alla Alla ya anladamım gitti eskiden forgetten kutularından sadece unq cıkardı kutu kırmızımı oldu ne yaptı aklım karıştı Sitedede forgetten hakkında bir bilgi yok Kafa oldu bi dünya...
Sat gitsin ya
Temmuz'dan beri bu böyle 2 defa ft'den kırmızı kutu düşürmüştük 2sindede uniq çıkmıştı,bu full kırmızılardan uniq çıkar anlamına geliyormu bilmiyorum..
bence takas et item ile DOL falan la takas et işte
Kır şunu artık ... :D
harbi kırmızı kutu ne oluyor yoksa delos ta satılan saçma şeylerden birimi neyse mavi kutuyla yeşil kutuyu karıştırmayın çıkması muhtemel itemler ise
Dark Vane - Made by the Dark Elf, it kills the opponent instantaneously. - Attack 62, Glacier Damage 30, Dex 5, MaxHP-100, MaxMP100. Smite Hammer - Crafted by the monk from the Logos Temple. - Attack 92, Flame 20, STR5 MAXHP, MP+50 Hanguk Sword - Crafted by the artisans of Chosun. Has mysterious powers. - Attack 67, Poison 30, STR 5. Defender of the Lord - Shield of Zignon. Said to have embedded magical powers. - Defense 185, MaxHP, MP+10, Knife, Bow Defense 5, Reflect Physical Attack 5. Hell Breaker - Built only in Halskarem, the city of steel. - Attack 131, Flame 50, INT 5 Enion Bow - Said to be made from the hair of Elf Enion. - Attack 91, Lightning 30, STR 5. Wreath of Erenion - Contains strong flame power. - Attack 65, Flame 30, STR 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Lightning 20. Glacier Erenion - Contains strong glacier power. - Attack 65, Glacier 30, HP 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Flame 20. Lightning Erenion - Contains strong lightning power. - Attack 65, Lightning 30, INT 5, MP 1, MAX MP+20, Resistance to Glacier 20. Rons Staff - Magician of Brisbia. Said to have been missing since his battle against manticore. - Attack 60, Flame 20, Glacier 20, Lightning 20, MP 1, MAX MP+20, Flame resistance +5, glacier resistance +5, lightning resistance +5.
Bence o kutuya Logosta para ile değer biçilemez karakterin ne ise ona göre item iste derim ben ama sattığın adamada drobu sorma çünkü bazen süper şeyler çıkabiliyor
quote:
Orjinalden alıntı: *[EMRE]*
logosta 50gb eder bnce o kutu
Ya sinir oluorm sizin gibi adamlar oyunun icine ediyo haa iyi bi item düsürür surdan burdan gelir sorarsın fiyat 50gb allam yaa bu nasıl bir mantık böle? Adamlarda para war diye çok mu değerli olması lazım sanki onun 1 hafta önce logosta adamn birisi lobo lupus lycaon pendantlardan satıyodu. Ne kadar kardes dedim lupus 80 gb lycaon 70gb lobo 50gb dedi ve başladım o anda küfüre yaa adam bana küfür eder gibi fiyat sölüo bu nasıl bi iş?Kafanıza göre fiyat koyarsanız böyle oyunun hali tabi böyle olur adam sabah alıo md +7 11gb akşam satıyo 18gb alıcılar da biraz uyanık olcak ki sonra Logos piyasası çöktü flan diye laf etmiceniz.Adam param var diye salak gibi oraya buraya harcarsa olacagı bu.Adam koymus koxper pazara 500 er tane opal safir kristal tanesi 5m den 10 dk sonra bi gidiorm 350 ye düşmüş opal sayısı.Adalet mi bu şimdi onun değeri o kadar mı en fazla 1m veririm master için lazım bana ama eğer ona da 5 m bile verirsem opal için adam değilim ben de yaa git 2 tane ash kes çıkıo direk git skeleton champion kes zombie kes 1 saat kessen 20 şer tane toplarsın.Ama millette akıl yok adamın koydugu fiyattan direk çekersen böle pazarlıksız flan ondan sonra da yakınır dururuz.Gbcileri zengin edersiniz.Logos piyasası 1- Dupe ile cogaltılan gblerin satılmasıyla 2 - böyle aptal aptal bilicsiz fiyatlandırmalar la bu kadar yükseldi.Lycaon pendantı ben mesela 20 gb ye aldm ares e gitsen en fazla 5 gb çünkü ederi o kadar bowlda çıkar git ardreama ronarka kesersin düşürürsn sanki ona harcanan bir emek var gibi bu kadar aşırı fiyatlar konulması cok absult.Bu tip oyunu bilmeden oyunun içine edenlere (Onlar bunu hakediyo)
quote:
Orjinalden alıntı: 1Ecemis
Evet bone claver ve glave düştü vatana millete hayırlı olsun.bi soğuk su içeyim ben kendime geleyim
no ss no guven demeyin şimdi kim uğrasacak resim falan hem size yalan borcum mu var
no ss no güven
quote:
Orjinalden alıntı: CeLLo_1905
quote:
Orjinalden alıntı: *[EMRE]*
logosta 50gb eder bnce o kutu
Ya sinir oluorm sizin gibi adamlar oyunun icine ediyo haa iyi bi item düsürür surdan burdan gelir sorarsın fiyat 50gb allam yaa bu nasıl bir mantık böle? Adamlarda para war diye çok mu değerli olması lazım sanki onun 1 hafta önce logosta adamn birisi lobo lupus lycaon pendantlardan satıyodu. Ne kadar kardes dedim lupus 80 gb lycaon 70gb lobo 50gb dedi ve başladım o anda küfüre yaa adam bana küfür eder gibi fiyat sölüo bu nasıl bi iş?Kafanıza göre fiyat koyarsanız böyle oyunun hali tabi böyle olur adam sabah alıo md +7 11gb akşam satıyo 18gb alıcılar da biraz uyanık olcak ki sonra Logos piyasası çöktü flan diye laf etmiceniz.Adam param var diye salak gibi oraya buraya harcarsa olacagı bu.Adam koymus koxper pazara 500 er tane opal safir kristal tanesi 5m den 10 dk sonra bi gidiorm 350 ye düşmüş opal sayısı.Adalet mi bu şimdi onun değeri o kadar mı en fazla 1m veririm master için lazım bana ama eğer ona da 5 m bile verirsem opal için adam değilim ben de yaa git 2 tane ash kes çıkıo direk git skeleton champion kes zombie kes 1 saat kessen 20 şer tane toplarsın.Ama millette akıl yok adamın koydugu fiyattan direk çekersen böle pazarlıksız flan ondan sonra da yakınır dururuz.Gbcileri zengin edersiniz.Logos piyasası 1- Dupe ile cogaltılan gblerin satılmasıyla 2 - böyle aptal aptal bilicsiz fiyatlandırmalar la bu kadar yükseldi.Lycaon pendantı ben mesela 20 gb ye aldm ares e gitsen en fazla 5 gb çünkü ederi o kadar bowlda çıkar git ardreama ronarka kesersin düşürürsn sanki ona harcanan bir emek var gibi bu kadar aşırı fiyatlar konulması cok absult.Bu tip oyunu bilmeden oyunun içine edenlere (Onlar bunu hakediyo)
İçini dökmüşün ama haklısında
quote:
Orjinalden alıntı: tunabinyay
quote:
Orjinalden alıntı: 1Ecemis
Evet bone claver ve glave düştü vatana millete hayırlı olsun.bi soğuk su içeyim ben kendime geleyim
no ss no guven demeyin şimdi kim uğrasacak resim falan hem size yalan borcum mu var
no ss no güven
hiç mi bone cleaver görmedin hayatında ama adam dol çıktı dese neyse anlarım ama adam zaten üzülmüş vede yalan olduğunu düşünüyosan bende kırdırdım bana da glave düştü asıl sana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme