Şimdi Ara

Mavi'ye 70 tl eksik ödeme yaptım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence sen nakit verseydin yanlışlıkla 350 falan onlar seni uyarırdı, yani bence verme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AC85C2B5A -- 4 Mart 2020; 3:47:29 >
  • Wjéasz kullanıcısına yanıt
    Bahsedilen para 100 lira bile değil yazık
  • Kimsenin 1 kuruş hakkına girmemeyi bana öğreten ailemle bir kez daha gurur duydum.
  • Ben aninda geri doner oderdim.. İmkani yok rahat etmez lan icim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutzhr

Zararın çalışanlardan kesildiğini bilmiyordum emin misiniz öyle olduğuna

Calisanlardan kesilmiyor. Odeme sakin geri. Milleti soya soya ne hale getirdiler, 70 lira icin 28 kere aramislar...
  • Şuan Cengiz baba dinliyorum..Aşırı Arabesk alıyorum..Bence hemen yarın gidin ,aynı kasiyer bayana ödeyin durumu anlatın..Eminim çocuklar gibi sevinecek..

• Doğru olan tabi ki de gidip iade etmek

• Ödeme niye ödeyecekmişsin?

Bi pantolonu 200 liraya satıyorlar kazıkçılar.

70 Lira onlara koymaz.

• Herhalde kasiyerden kesilir mağaza müdürlerinden iyi bir fırça yerler.
    Ama ne olursa olsun eksik ödemeyi geri ödememek doğru değildir bence mutlaka ödemelisin.

Ancak "28" kere demişsin. Bu biraz terbiyesizlik oluyor. Bir insan 28 kere aranmaz açmayan eski sevgili arar gibi.

Ben olsam gider geri verir ama bu 28 aramanın da hesabını sorardım gerekirse müdürlerine.
  • Ya arkadaş sizin içinizde vicdan kalmamış. Ben geçen gün 55 liralık alışveriş yaptım. Cebimde sadece 1 adet yüz lira var sanıyordum ama aslında hiç farketmediğim bir adet 20'lik daha varmış. Neyse alışverişi yaptım, 100 lirayı verdim, paraüstü olarak kasiyerin verdiği 45 TL parayı cebime koydum. Eve gidince bir de ne göreyim? Cebimde 65 TL var. Fişe baktığımda paraüstü 45, tutar 55 TL. Eşyaları bırakıp hemen otobüsle markete döndüm. İlgili kasaya gidip hemen olayı anlattım. "Numaranızı bırakın, akşam sayım yapacağız, biz sizi ararız" dediler. Neyse akşam aradıklarında alışveriş yaptığım kasada açık çıkmadığını duyunca rahatladım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pena kutusu -- 5 Kasım 2017; 4:46:39 >
  • CSB

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

Kimsenin 1 kuruş hakkına girmemeyi bana öğreten ailemle bir kez daha gurur duydum.

Çok güzel söyledin hocam. Bende öğrenciyim, yeri geldi üniversiteye yol param dışında cebimde 1tl ile gitmişliğim oldu ama dolmuş şoförünün verdiği 25 kuruş fazla parayı bile geri vermişimdir.
    Vicdan meselesi.
  • Turkishpower$ kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum..28 kez aramanın hesapı sorulmalı ...tam bir terbiyesizlik..

• Öncelikle öğrenci olman birsey ifade etmiyor ben cok yemen kahvesi,kahve diyarı,osmanli kahvecisinde cayin 5 10 tl olduğu yere giremedim ama ne hikmettir ogrenci hergün ne zaman geçsem full öğrenci birgün 3-4 arkadas gittim 60 tl hesap ödedim o parayı git geri ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Hukuki olarak birsey olmaz ama ahlaki olarak bence ödemelisin o paraya belkide çok ihtiyacı olan birisidir sen zaten 300 lirayı gözden çıkartmışsın ben olsam kesinlikle gider öderdim

Hukuki olarakta olur aslinda ama meblag dusuk oldugu icin ugrasmazlar. Fatura belli, karttan cekilen tutar belli, tutar yuksek olsa once yazili olarak uyarilir gelmezse noterden ihtar cekilir akabinde sebepsiz zenginlesmeden dava acilir.

Arkadasa gelecek olursak, nasil bir hastalikli dusunce yapiniz varki parayi odememeyi dusunebiliyorsunuz. Siz zaten o fiyattan almaya karar vermissiniz ve kimse size zorla o fiyattanda satmiyor. Bu tip seyleri ben aile terbiyesine ve egitimine bagliyorum, demekki bu yasa kadar bu konuda herhangi bir egitim almamis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 5 Kasım 2017; 11:53:49 >
  • Konuyu açan kişinin derdi vicdan değil, "bana bir şey yaparlar mı?" korkusu. İnsanlık bitmiş maalesef...

• Yerinde olsam ödemezdim la kasiyerin hatası zaten herkesin hatası kendine dönmeli.

• Arkadaşlar tabi ki geri ödenmelidir.
    Ama 28 kere aranmanin hesabı sorulmalidir.
    Ayrıca bir konuya değineceğim tersi olsa idi ki marketlerde çok yaşıyoruz kasiyerler bu kadar ugrasirmiydi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • verme boşver
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.