Şimdi Ara

Mavi'ye 70 tl eksik ödeme yaptım (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir marketten 350 kusur liralık alışveriş yapmıştım. Kartla ödedim. Ekstreyi kontrol ettiğimde ödeme yoktu. 3-4 gün bekledim belki gelir diye gelmedi. Ödemeye gittim markete 1karttan çekmemiş" dedim, inanmadılar bir de 1 saat onları ikna etmeye çalıştım. Neyse sonra aldılar.
  • helal len forum şaşırttınız beni. hala dürüst insanlar olduğunu görmek beni duygulandırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorsalar ben kötü insan değilim der böyle böyle ufak şeylerle başlıyo insan sonra sen bile tanıyamassın kendini

• Tek kelime ile REZALET. Utancından sokağa çıkmaması gerekirken buraya konu açmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece para mağazadan gitse geri vermezdim açıkçası, ancak para kasiyerden kesiliyorsa kesinlikle ver. 28 kere aranman saçmalık kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Calal Arabi Bin Abdullah

quote:

Orijinalden alıntı: umutzhr

Zararın çalışanlardan kesildiğini bilmiyordum emin misiniz öyle olduğuna

Calisanlardan kesilmiyor. Odeme sakin geri. Milleti soya soya ne hale getirdiler, 70 lira icin 28 kere aramislar...

Milleti soyuyularsa gidip oradan almazsın eksik yazmışlar demekki imkanı olsa çalacak anlamı çıkar burada.kimden kesilirse kesilsin hakkın olmayan bir mali kullanıyorsan sıkıntı sendedir.konuyu acmandan bile belli vermemeye niyetin olduğu

• quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Ödeme niye ödeyecekmişsin?

Bi pantolonu 200 liraya satıyorlar kazıkçılar.

70 Lira onlara koymaz.

Alma o zaman kafana silah mı dayiyorlar.

• 5 tl eksik olduğu için taksi'den inip 2km yol yürüdüm...

• İnsan gibi yorum yapanlara teşekkür ederim. bugün ödedim eksik kalan parayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: asertyu

quote:

Orijinalden alıntı: Calal Arabi Bin Abdullah

quote:

Orijinalden alıntı: umutzhr

Zararın çalışanlardan kesildiğini bilmiyordum emin misiniz öyle olduğuna

Calisanlardan kesilmiyor. Odeme sakin geri. Milleti soya soya ne hale getirdiler, 70 lira icin 28 kere aramislar...

Milleti soyuyularsa gidip oradan almazsın eksik yazmışlar demekki imkanı olsa çalacak anlamı çıkar burada.kimden kesilirse kesilsin hakkın olmayan bir mali kullanıyorsan sıkıntı sendedir.konuyu acmandan bile belli vermemeye niyetin olduğu

Halki boyle uyutuyorlar iste. Zenginler caliyor, fakirler ses cikarmiyor. Bana 1 tane sirket gosteremezsin halki soymayan.

NOT: Sosyalist falan degilim, ama gercekleride gormeyecek kadar gozumu kapamadim en azindan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calal Arabi Bin Abdullah -- 5 Kasım 2017; 20:55:11 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.