Şimdi Ara

Mavi'ye 70 tl eksik ödeme yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
2.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle öğrenciyim ve Bugün burs parasıyla mavi'den 300 tllik alışveriş yaptım ve banka kartı ile ödeme yapıyordum. Kasiyer kadın 299 tl yazacağına 229 tl yazmış ben ödedim çıktım. Sonra farkettim ama açıkçası hiç geri dönüp ödemek istemedim. Daha sonra çalışanlar da farketmiş ve beni "28 kez" aramışlar. Sizce bir şey yapabilirler mi telefon numaram ve ismim dışında bilgileri yok
    Not: faturam var ve faturada 299 tl yazıyor.
    Başına böyle bi durum gelen var mı veya size olsa ne yapardınız

• gidip öde. hırsızlık niye yapıyorsun
  • kasadan ve magazadan eksilen herseyin parasi calisanlardan kesiliyor. sana hicbisey olmaz kasadaki gorevliden kesilir buna ragziysan hayatina devam edebilirsin.
  • o parayı kasiyerin cebinden keserler git öde faturada 300 yazsada pos fişinde 230 yazar ordan bankana ve sanada ulaşırlar insanlar ne şartlar altında para kazanmaya çalışıyor bi hatası yüzünden kullanmayın insanları etik değil ..
  • Hocam 70 değil 100 olsun. 1000 olsun o paraylamı adam olacaksınız. Yani verin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redese -- 4 Kasım 2017; 22:6:24 >
  • yazık lan git öde senin yüzünden günlük maaşındanmı olsun insanlar
  • zarar mağazaya olsa neysede kasiyere olcaksa git öde
  • Zararın çalışanlardan kesildiğini bilmiyordum emin misiniz öyle olduğuna
  • umutzhr U kullanıcısına yanıt
    böyle olmasa kasiyerler suistimal eder
  • kasiyerlerden kesiliyolar hocam iş tecrübem ile söyliyebilirim
  • Tamam o zaman öderim en yakın zamanda teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. Ben maviye girecek diye bişe olmaz demiştim de kasiyere yazık olur
  • Kasiyer kızdan kesilcek o yazık değil mi ? Kızcağız ne şartlar altında çalışıyor belki de parttime çalışıyor.Git öde hocam lütfen
  • O parayı senden alacaklar. Yanlış yazması seni borçtan kurtarmaz.
  • Alakası yok parayı senden falan alamazlar sen mi alıp yazdın tutarı elemanın hatası yani hukuki olarak bir sorun olacağını sanmıyorum parayı geri alma gibi bir olayları da olamaz sen istemedikten sonra ama nolur para kasiyerden falan kesilir belki de işten atılır. Yani 50-60 lira için yapmayalım bence geri dön öde hocam.
  • Yarın gidip ödeyeceğim dediğim gibi kasiyerden kesildiğini bilmiyordum bilsem düşünmezdim zaten
  • Kasiyer hatası olduğundan onlardan kesilir . Yarın ödeme kararın doğru olmuş
  • Hukuki olarak birsey olmaz ama ahlaki olarak bence ödemelisin o paraya belkide çok ihtiyacı olan birisidir sen zaten 300 lirayı gözden çıkartmışsın ben olsam kesinlikle gider öderdim
  • Git öde. O para kimseyi zengin etmez ama bunun öbür dünyasıda var.
  • Bunu buraya yazmanın anlamı yok dostum. Biz türküz. Biz muslumaniz diye övünüyoruz o zaman buna yakışanı yapmak gerekir :) dürüstlük en büyük erdemdir . mavinin sana ne yapacağı yada hukuktan değilse allahın hukukundan korkmak lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi niceworkisc -- 4 Kasım 2017; 22:51:47 >
  • tamamen sizin insiyatifinizde ben olsam ödemem açıkcası
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.