Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 MAVIC PLASMA YOL BİSİKLET KASKI Satın Al 16 Şubat 2017 23:58 1 1 MAVIC PLASMA YOL BİSİKLET KASKI Arkadaşlar kaskwww.chainreaction.com dan gelmiştir 20 Aralık 2016 da siparişi verilmiş ve 4 gün sonra elimde olmuştur ve daha hiç kullanılmamıştır. Çünkü SMALL boy (51-56 CM ARALIĞINDA) olması nedeniyle küçük gelmiştir. Dolayısıyla sıfır, kullanılmamış ve temizdir. 20 Aralık 2016 itibariyle 56 $ a aldım. Bunu da chainreaction.com un bana kargo ile beraber gönderdiği faturada sizlere sunuyorum. Yani olabilecek en uygun fiyattır. Lütfen aşırı indirim teklifleri ile gelmeyin. http://www.chainreactioncycles.com/tr/en/mavic-plasma-road-helmet/rp-prod113856Ürünün linki buradadır. Teşekkürler. :))Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır: RTX 3080 ve RTX 3090 Toplu Alım İsteği (6-12 Adet) Satılık Sennheiser CX 3.00 --- 150 TL