Şimdi Ara

Sıfır: RTX 3080 ve RTX 3090 Toplu Alım İsteği (6-12 Adet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Sıfır: RTX 3080 ve RTX 3090 Toplu Alım İsteği (6-12 Adet)

Herkese Merhabalar,

Toplu olarak yukarıda belirttiğim ekran kartlarını arıyorum. Piyasa fiyatının belli bir miktar altında teklif verilirse toplu alım yapmayı düşünüyorum.

Ürünün faturalı olması avantajdır. RTX 3080 kartlar için TI ve LHR versiiyonlarını kesinlikle düşünmüyorum. Ürünlerin ambalajlarının açılmamış olması zorunludur.

Bu kartlardan elinizde ister 1 tane, ister 12 adet ve üzeri olsun, teklif verirseniz sevinirim. Birim fiyatınız uygun ise görüşebiliriz.

Özellikle RTX 3090 ların yurt dışı fiyatlarında ciddi bir avantaj var. Yakın zamanda yurt dışından getirilecek / getirilebilecek ürünler de kabul edilecektir. Bu fırsatlar için de iletişime geçebiliriz.

İlgileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 6 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Meraktan bir şey sorubilir miyim? 3080 ti ve lhr modeli istemiyorum demişsiniz? İstediğiniz 3080 lhr siz kartlar, şuan bu kartlar üretilmiyor farkında mısınız? Bunu dememin nedeni kapalı kutu istemeniz, yani diyorsunuz ki 2-3 ay önce lhr siz 3080 alıp kapalı kutu rafa kaldıran, hiç kullanmayan varsa alacağım, üstüne de piyasa fiyatının altında diyorsunuz?

Bu forumda 3080 alıp da 2-3 ay boyunca kapalı kutu kartı kullanmayan biri çıkar mı? Aldığı bu kartları rig e koysa zaten 3 ayda epey bir para kazanır, neden 3 ay boyunca kapalı kutu tutup da size de piyasa fiyatının altına satsın?

İlan koyarken imkansızı istiyorsunuz, en azından max 2-3 aylık kutulu faturalı lhr siz 3080 alınır diye düzeltin, yok ben bu dediğimi istiyorum derseniz de yapacak bir şey yok

• Meraktan bir şey sorubilir miyim? 3080 ti ve lhr modeli istemiyorum demişsiniz? İstediğiniz 3080 lhr siz kartlar, şuan bu kartlar üretilmiyor farkında mısınız? Bunu dememin nedeni kapalı kutu istemeniz, yani diyorsunuz ki 2-3 ay önce lhr siz 3080 alıp kapalı kutu rafa kaldıran, hiç kullanmayan varsa alacağım, üstüne de piyasa fiyatının altında diyorsunuz?

Bu forumda 3080 alıp da 2-3 ay boyunca kapalı kutu kartı kullanmayan biri çıkar mı? Aldığı bu kartları rig e koysa zaten 3 ayda epey bir para kazanır, neden 3 ay boyunca kapalı kutu tutup da size de piyasa fiyatının altına satsın?

İlan koyarken imkansızı istiyorsunuz, en azından max 2-3 aylık kutulu faturalı lhr siz 3080 alınır diye düzeltin, yok ben bu dediğimi istiyorum derseniz de yapacak bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum kapalı kutu LHR olmayan eski üretim 3080 bulman biraz zor. Ayrıca LHR siz 3080 sahipleri ben dahil olmak üzere yüksek fiyattan kartını satmaya çalışıyor. 

• Merhabalar, ürünleri bu şekilde istedim çünkü yurt dışından bulup daha ucuza getirebilecek olan varsa, direkt olarak alabilirim diye düşündüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 14 Ekim 2021; 21:4:23 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Sizin mantıkla zaten öyle bir imkanınız varsa boşa macera arıyorsunuz bu şekilde. Vakit kaybetmeden kendiniz kartları tedarik edin. 3080 toplu sıfır bulamayacağınız gibi zaten belirttiğiniz fiyatlardan 3090' larıda kimse vermez Türkiye'de.

• Darkchild kullanıcısına yanıt

3080 > 3090 dan çok daha başarılı bir kart mining de. Memory Isınması sorunu olmadığı gibi DROP yemiyor ve 220W çekiyor. 3090 larda Arka tarafı soğutma problemi ve minimum 280W-320W çekmesi durumu var.

Eğer düşünürseniz ben ilk üretim 3080 ftw3 satıyorum

İyi günler

• Merhaba,

Amazon Fransa'dan alınmış Aorus XTREME RTX 3090 sıfır kapalı kutu şeklinde elimde mevcut. İlgilenirseniz diye pm attım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.