Şimdi Ara

mavicom.net den donanımhaber formu dostlarına duyuru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Firmaları zor durumda bırakmamak için ve firmalardan gelen yogun istek ve baskılardan dolayı forum üyelerine toptan fiyata verdiğimiz ürünlerin satışı ve sıcak fırsat fiyatlarını geçici bir süre kaldırıyoruz . sadece teknik destek yazıları yazılacaktır

saygılarımızla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbfatih -- 16 Nisan 2005, 14:16:51 >

• böle bişi mi vardı üyelere benim niye haberim yoktu ???
  • böyle bişey varmışta biz kaldırıldığında duyuyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıskra

böyle bişey varmışta biz kaldırıldığında duyuyoruz
  • samsung monitor aldım ben fiyat düşemediler optik mouse hediye ettiler ne alaka var bende anlamadım ama sunu ogrendim

italatcı firmalar su malzemeyi sundan sat daha ucuza satma diyorlar bunu birkaç firmadan daha duydum o nedenle firmalar fiyat aşagı çekemiyor diğerinin toptan fiyata aldıgını diğeri aynı fiyata son kullanıcıya satıyor anlıyacagınız karısık işler
    zaten getiren italatçı birkaç adet olunca onların borusu otuyormuş
  • onceden italatçı buyuk bir firma vardı bunların sahıpleri yahudiydi 2 kardeş anlasamadı bolunduler biri arenayı kurdu sonra borsaya bile açıldı demek ki bukadar çok kazanıyor buyuk firmalar

özellikle markalı birşey yurt dısında turkıye fiyatının yarı sına satılıyor acaba aradaki farkı devlet mi yoksa firmalar möı kazanıyor cidden merak ediyorum

benzindede oyle devlet 500 bine alıp 2500 e akaryakıtcılara satıyor 2 ytl kazanıyor akaryakıt firması kaçak benzin bulunca 2 ytl adamın cebine gidiyor sanırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbfatih

Firmaları zor durumda bırakmamak için ve firmalardan gelen yogun istek ve baskılardan dolayı forum üyelerine toptan fiyata verdiğimiz ürünlerin satışı ve sıcak fırsat fiyatlarını geçici bir süre kaldırıyoruz . sadece teknik destek yazıları yazılacaktır

saygılarımızla

iyi kaldır gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GS Org'dan Yeni Açıklama
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen bize msn den uygun fiyat yine verde o bize yeter işlemciyi amd 939 300 158 dolar dediğin için teşekkürler zaten foruma fiyat yazmasanda msn yı kapatma da
  • EVET BENDE YENİ DUYUYORUM ÜYELER İÇİN BÖYLE BİŞEY OLDUĞUNU ,
    SAOLUN KALDIRILIRKENMİ HABER VERDİNİZ
  • valla haklısın ama sonra reklam yaptınız diyorlar agzımızdan mavicom kelimesi çıkınca adamlar yaygara kopartıyor diğer firmaların üyeleri mi artık adamlarımı neyse

zaten bu firma dvd rwleri 57 dolara çekince millet kaçak çalıntı dedi sonrada ucuz sattıgını anladı
  • herkez çıkarı dogrusunda reklam yapıyor dogru ama sınırları geçmemek gerekiyor sonra sıkıcı oluyor bende mavicomdan oldukça ucuz malzemeler aldım dogrusu ama çok çok da ucuz değil orneğin 512 ddr 400 veritech remi 41 e aldım ama zaten piyasada 45-50 dolar

indirim derken 15-20 dolar olması gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ıskra

böyle bişey varmışta biz kaldırıldığında duyuyoruz

harbi ya nerdeydi biz görmedik
  • siz reklam diyorsunuz ama adamlar indirimli satıyor msn den sordum 80 gb sata hdd forum üyelerine 61 dolar aynı ürün bizim ucuz dediğimiz ...... bilgisayarcıda bile 70 dolar

test etmek için msn sini vereyim size mavifatih@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooguz137 -- 19 Nisan 2005, 10:16:06 >
  • benim için garanti + fiyat + ilgi önemli zaten bunu gosterenda 5-10 firma var onlarda sonradan değişmezlerse
  • Kaldır tabii kardeşim...Hep ucuz ucuz aldık ramleri,ekran kartlarını.Hani ucuz aldıkya bastık O/C'u...Fasır fasır yandılar....Arızalı bir durum bu yau,bu kadar zamandır forumdayım hiiiiç böyle bir durumdan haberim olmadı....Zaten yaz geldi,sıcak fırsat lazım değil,serin fırsat varmı.......Böyle birşeyden haberi olan yada faydalanan varmı arkadaşlar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbfatih

Firmaları zor durumda bırakmamak için ve firmalardan gelen yogun istek ve baskılardan dolayı forum üyelerine toptan fiyata verdiğimiz ürünlerin satışı ve sıcak fırsat fiyatlarını geçici bir süre kaldırıyoruz . sadece teknik destek yazıları yazılacaktır

saygılarımızla

hadi bakalım

• bende ilk kez bu yazıyı okuyunca öğrendim. böyle bi şey olduğunu. iyi bakalım. kaçırdık yani sıcak fırsatları
  • sıcak fırsatlara ayda bir belki uğrarım . forumun üvey evladı sanki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.