Şimdi Ara

MavimsiDünya beni kazıkladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yorum yok. Kardeşim size o kadar laf söyledik dün açtığınız topicte ortak olmayın diye. Al işte olacağı buydu. Madem 59 chara ortak olucaksın o kadar şey almanın mantığı ne. Git kendine platinium pre aL bi de gb zaten en fazla 3 gün sonra 59 olursun yaptığın şeye bak..

MavimsiDunyaya burdan laf söyleyemiyorum maalesef suçlu sensin benim gözümde.Ama yine de geçmiş olsun.

Bu forumda güvenilecek kişileri iyi tanıyın. Son yılda bu forum da KO gibi oldu aynen çoluk çocuk dolmuş. Daha ne yaptığının farkında olmayan insanlarla dolmuş. Güvenilecek kişileri iyi seçin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ~HeaveN~
    Sanaldan kimseye güven olmaz bunu bil. İstediğin kadar tanış.

Açtığı konuda bu cümleyi sana ve ona söylemiştim ortak olacağınız zaman.
  • Allah Belanı Versin Charımı Soydun ve burdada millete yalan atıyon senin kadar şerefsiz biri varmı ya
    charımda +3 glave 15m para vardı bunlar için kendini rezil ediyon yazık sana yazık bu kadarda namussuz olmayın be
  • Charı Soydun walry trina onları ne çöpe atıyon senin şerefin bu kadar Allahdan BUlursun Belanı
    bide 2 gb aldım diyo bugün almıcakmıydın gb işte yalan herşeyin 59 wariorda değil herşey açık ortada
  • kim haklı kanıt lütfn ya :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: PROTON

geçmiş olsun . item için başkasıyla yatanlar var. buda onlardan birisi ...

konuyu bilmeden konuşmussunuz walkry lerimi trinamı çöpe atmış bu adi
    size burda yalan atıyo gecenin 11de ortak olduk ozmnda nerden gb alcak
    beni kandırdığı gibi sizide kandırmış size yazık bana o lafları söylediğiniz için
  • hanginiz yalan söylüyor???
  • ya Allah Belanı versin diyorum başka dencek bişi yok
    insan walkryleri trinayı çöpe atarmı
  • ya Anıl Pesen Yani A.p ile gecenin 11de ortak olduk nasıl gb alsın yalan atıyo ya
    Allah Belanı Versin Soydun Burda Millete Yalan ne Atıyon namussuz
  • bana laf atanlar şimdi mesaj yazamadınız galiba
    hem ben seni kazıklasam walkryler trina nerde L.J gelsin şifremi vericem walkry trina varmı baksın soydun millete yalan atıp daha rezil etme kendini
  • mavimsi dünya haklı galiba çünkü o buforumda eskiden beri vardı diğeri ise 2 günlük adam belkide fake ama kanıt olmadan bişi deiyemicem galibada kalır bu
  • ya kanıt işte biz onla gece 11de ortak aldık ve yarın 3 gb alırım dedi size burda 2 gb aldım demiş
  • sanki mavimsidünya haklı gibi beni soyduğundada thegu4ardian böyle konu açıp suçlu duruma düşürmeye çalışmışdı birde gercekden gecenin 11 inde nsl gb alabilirki dün o ortaklı konusunu hatırlıyorum ama herkez olmayın dedi keşke olmasaydınız şimdi kanıt olmadan kimseyi suçlamamak lzm

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se®can -- 23 Nisan 2008; 9:19:07 >
  • mavimsi sen konu açıp ortak oluyoruz falan dedin bizde dememiz gerekeni dedik forumda 2 günlük adama nasıl güvenipte charını veriyosun?
    Ders almışsındır umarım
  • ya konuyu akşam açtık oda kanıt işte ozmn nerden gb alcak ya
  • forumun cıvkı çıktı iyice
  • Diyecek birşey yok dün yapılan yorumlar bugün hala geçerli..
    Uyarması bizdendi dinlemesi sizden geçmiş olsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

/>

bencede flim gibi dallas mübarek yer
    kardesimi gönderdim cola alıyo :)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.