Şimdi Ara

MavimsiDünya beni kazıkladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben gb verecem dedim o platini aldı ortak 59 warior oynicaktık ve ben gitim 2 gb aldım ve 1-2 saat oynadık sonra oyuna girmek istedimde invalite the pasvort(yazım hatası olabilir şifre yanışş demeye calıştım) yazısı cıktı bende arkaya aradım nolduda deiştirdin bana verdigi cevap sen charı soyedun itemleri cöpe atın ondan deiştirdim sizce kendi paramı harcadım chara böyle yaparmıyım gb almısım 2 gb easte 70 ytl cöpe atarmıyım ben hic hem iftira atı hemde chara sahiblendi

artık olan oldu yaptık bir eseklik insalla bidaha basıma gelmez ama bidaha tanımadım kimseyle ortak olmicam :(

MavimsiDünya sana gelince sana beduva bile etmiorum sadece allah seni nasıl biliosa oyle yapsın emek hırsızı isteyene ss ile char hakındaki konuşmalaımızıda yolarım ama fazla kanıt yoq iste gb alcam filan diye seyler yazio ama id pw girdikten sonraki hata bende yeterince kanıtır

edit: yazım hatası olabilir kusura bakmayın

• Ben bu forumu çok seviyorum ya...
  • g. olsun inş insaflığına gelir alırsın çarını ama bence kesinlikle haram et ve beddua oku annesi fln ölsün gürsün gününü
  • yuh be odamı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Se®can

yuh be odamı

Akıllanmadılar... Gb almış bide platinium mu ne almış... Ya kardeşim kendi charına al kendi charını kas.Elalemin charına alacağına...Hem için rahat olsun Hem tek kişi oyna kimse sana karışmasın...
  • quote:

yuh be odamı

+sonsuz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaqiC_61

quote:

yuh be odamı

Akıllanmadılar... Gb almış bide platinium mu ne almış... Ya kardeşim kendi charına al kendi charını kas.Elalemin charına alacağına...Hem için rahat olsun Hem tek kişi oyna kimse sana karışmasın...

kusura bakma ama +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Grup arkadaşım beni takmıyor
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • geçmiş olsun . item için başkasıyla yatanlar var. buda onlardan birisi ...
  • quote:

yuh be odamı

Kavun Değilki Dibini Koklayasın Anasını Satıyım Millet Dolandırıcı Olmuş Bea Sercanım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipermurat

g. olsun inş insaflığına gelir alırsın çarını ama bence kesinlikle haram et ve beddua oku annesi fln ölsün gürsün gününü

abartma kardeşim ya her şeyin sonunda bu bir oyun ne o annesi fln ölsün deqermi bir oyun için bu kadar da alçalmayalım

konuya qelince yaptıqının ne kdr akıllıca olduqunu bizden daha çok ßiliyorsun helal olsun yani.
  • Karaktere başka premium alınmamışsa toptan geri alabilirsin charı haberin olsun.
    Özür dilerim sen sadece gb almışsın yanlış okudum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 23 Nisan 2008; 0:31:59 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_22750431/tm.htm

adamın mesajlarına bakın arkadaşlar
    professionel hırsız
  • Akıllandınmı Bari?
  • Aslında MavimsiDünya'yıda Dinlemeden Hemen Dolandırıcı Damgası Vurmamak Lazım Beyler
  • http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=254276

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 23 Nisan 2008; 0:43:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: KuzuXx

Aslında MavimsiDünya'yıda Dinlemeden Hemen Dolandırıcı Damgası Vurmamak Lazım Beyler

Evet haklısın. Bi ara banada böyle bir lekelemede bulundu veletin teki, doğruları açıklayınca birdaha yüz bulamadı konu açmaya
  • tek başınıza kasın ben bu hafta sonu bronz yazında platin alıcam ortak oldumu soyacak çarı zararın ebesini yapacaksın en iyisi tek oynamak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Plain Of Deaht

http://forum.donanimhaber.com/m_22750431/tm.htm

adamın mesajlarına bakın arkadaşlar
    professionel hırsız

al işte kabul etseydin sey dicekti id pw versene ara sıra np kasarım eger verseydinde sana bir honga swort verecekti ama senden dual cleaver +8 fp setini filan akırdı o kesin ama olan oldu bu oyun yüzünden aylesine küfür etmem ben ama kendisine cok etim şahsen hic bir türlü ayleyi ben karıştırmam kimseninde karıştırmasını istemem tür insanı olark 3 sey kutsal

1-)kuran 2-) vattan 3-) anne bu 3 seye laf soyletirmem ama hakımıda ona helal etmem asla

• adamın yazılarından veledo lduğu belli zaten ortak olmayın kardeşim hiçbir çara
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.