geçmiş olsun . item için başkasıyla yatanlar var. buda onlardan birisi ...
konuyu bilmeden konuşmussunuz walkry lerimi trinamı çöpe atmış bu adi size burda yalan atıyo gecenin 11de ortak olduk ozmnda nerden gb alcak beni kandırdığı gibi sizide kandırmış size yazık bana o lafları söylediğiniz için
sen yalan soyleme 2,5 gb hazırdı onu L den yoladım sana hata sen aldın 1 gb de sabah cafeden alacaktım
quote:
Orjinalden alıntı: hipermurat
g. olsun inş insaflığına gelir alırsın çarını ama bence kesinlikle haram et ve beddua oku annesi fln ölsün gürsün gününü
Annesini ne karıştırıyon hackleyen pokenin teki böle oyun işlerinde Anne lafı etmeyiniz
quote:
Orjinalden alıntı: MavimsiDünya
bana laf atanlar şimdi mesaj yazamadınız galiba hem ben seni kazıklasam walkryler trina nerde L.J gelsin şifremi vericem walkry trina varmı baksın soydun millete yalan atıp daha rezil etme kendini
charın ss koy cok merak etim ben dokunmadım bile ama eminim sunada charın üstünde walkeryler
ya sen dahala ne yalanı atıyon gb yollamış msn konuştuklarımızı koysaana hadi
ya hackledin bari doğruyu söylede kendini daha çok rezil etme be yazık bi oyun için bu kadar günah işliyon
çoluk çocuk...
quote:
Orjinalden alıntı: Come_ClaRity93
çoluk çocuk...
WoW'un kıymetini birdaha anladım
quote:
çoluk çocuk...
msnde engellemeyle olmuyo bu namussuzla iş yapmayın
quote:
çoluk çocuk...
KatıLıoRum..
quote:
Orjinalden alıntı: MaqiC_61
quote:
Orjinalden alıntı: Se®can
yuh be odamı
Akıllanmadılar... Gb almış bide platinium mu ne almış... Ya kardeşim kendi charına al kendi charını kas.Elalemin charına alacağına...Hem için rahat olsun Hem tek kişi oyna kimse sana karışmasın...