Şimdi Ara

MAVZER GÖRÜNÜMLÜ SÜRGÜLÜ TEK AV TÜFEĞİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
17.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • - MODEL : DELTA SÜRGÜLÜ KALİBRE : 36 / 20 / 12 KALİPRE SEÇENEKLİ FİŞEK YATAĞI : 76 MM NAMLU BOYLARI : 51 / 61 / 66 / 71 CM SEÇENEKLERİ VARDIR ŞOK : FİX ŞOK AĞIRLIĞI : 2000 KĞ + DURUMU : SIFIR / GARANTİLİ ÜRÜN BİLGİSİ : MAVZER GÖRÜNÜMLÜ SÜRGÜLÜ TEK AV TÜFEĞİ DİPÇİKLER LAZER GÖRÜNÜMLÜ ÇEVİZ KUNDAKLAR ŞERİTSİZ SLUG NAMLU SİYAH KROM TEK FİŞEK ATAR SÜRGÜ İLE BOŞ KOVANI ÇIKARTIP YENİ FİŞEĞİ SÜRÜLEREK ÇALIŞTIRILMAKTADIR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SEZERAV -- 4 Temmuz 2014; 15:06:24 >
  • Hayırlı forumlar.Bu silahı İFM de olan av ve silah fuarında inceleme fırsatım olmuştu ancak hiç güvenilir gelmedi. Oldukça kalitesiz bir işçiliğe sahip zaten fuarda da adam akıllı tanıtan birisi yoktu başında. Sürgüsü oldukça dengesizdi. Atış yapma imkanınız olduysa tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz ?
  • Hocam bu tufegi ureten firma DELTA fuara katilmadi bu sene. Ayrica tufek 2 yil garantilidir. Deltanin uretidigi tufegin surgusu gayet kaliteli ben kulandim kesinlikle saglam. Etkili mesafesi 80 metredir.
  • Fuarda bu tüfek vardi. Delta firma olarak katilmadi ancak bu tufek kesinlikle fuarda vardi. Etkili mesafeyi hangi kalibrede, kac gram , ne tip kursun gore soyluyorsunuz ? Bu tufegin surgusunun daha once atis esnasinda yerinden cikip aticinin yanagini kesitigini biliyorum. Tufegin 2 yil garantisi olabilir ancak bizim yani insanlarin garantisi yok. Ozellikle 12 kalibre fisek soz konusuysa kesinlikle bu tufegin arkasina gecmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam arkadas yanagini kesti ise firmayi mahkemeye verseydi iyi tazminat alacagi kesindi. Tabiki bu hadisede firma kusurlu ise. Ayrica bu tufegi Turkiye de tek ureten DELTA firmasidir. Sahibinide cok iyi tanirim. Boyle olumsuzluklar olmasi mumkun degil. Kendileri bu tufegi dunyanin bircok yerine ihrac ediyor. Ben 16 kalibre icin yazdim.
  • Tufegin kalibre seceneklerinde 16 kalibre gozukmuyor fakat siz 16 kalibre ile 80 metre menzil yakaladiginizi soyluyorsunuz ? Ayrica tazminat isin burokrasi kismi. Saglik gittikten sonra geri gelmiyor maalesef. Tufegin ihrac edildigi ulkelerden link verebilirseniz iyi olur. Ayrica kullanici geri bildirimi ile ilgili link verebilirseniz herkesin aklindaki sorulari silebilirsiniz.

• Hocam 16 kalibre piyasayada yok dediginiz gibi ama ben kullandim ama piyasaya dagitmadilar yurtdisi icin yaptirmislardi. Saglik gitdikden sonra tabiki gerisi hikaye ama sucluda cezasiz kalmamali yani. Google dan delta silah diye ararsaniz bulursunuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun Av Tüfeği
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anliyorum. Cevabiniz icin tesekkurler internette yerli veya yabanci hicbir kaynakta olumlu geri bildirim goremedim ama 16 kalibrede beklenen kaliteye ulasmislar demek ki. Olur da geri bildirimler hakkinda bir link bulurda paylasirsaniz memnun olurum.
    Iyi forumlar . . .

• Tesekkurler efendim sizede iyi Forumlar eglenceler
  • SEZERAV kullanıcısına yanıt
    Bu tufegin sarjorlu modelleri yurt icinde satiliyor mu? Satiliyorsa 12 calibresi var midir?

• Malesef sarjorlusu yok hocam.
  • Merhabalar, elinizde hala bu ürün varmıdır ve fiyatı nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.