Şimdi Ara

MAX 100 liraya tost makinası önerebilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şöle tostu kağıt gibi yapan bide pizza yapabileceğimiz tost makinası varmı bildiğiniz

• Büfelerdeki tost makinesi ne kadar acaba arkadaşlar? Normal ekmeği kağıt gibi yapıyor, süper bişi. Fiyatı da okkalıdır ama.

Hocam bu arada alırken içindeki çizgilerin ince ve sık aralıklı olmasına dikkat et. Kalın olunca yaptığın şey tosta benzemiyor. Büfedekiler gibi ince çizgili ve sık olanlardan al derim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-dekorasyon-elektrikli-mutfak-aletleri-tost-makinesi-grill-acil-tost-makinasi-elektirikli-33134645/detay

Bu tip bir şeyden bahsediyorum. Fiyatı uçuk. Ev için ben de öneri alayım maximum 100 liraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekvador -- 5 Kasım 2010; 13:23:36 >

• MAX 100 oneririm kardeş.
  • Abi 10 kere tost yaparsın bi dahada kaldırır köşeye koyarsın , değmez.
  • bu tür ürünlerin satışını yaptığım için söylüyorum alcaksanız önce korkmaz sonra tefal alın 80 den başlıyor 100 ila 140 tl arası güzel modelleri var oldukça sağlamdırlar
  • Biz bir ay önce Arzum Prego tost makinesi aldık. Şu an için memnunuz.Tostu iyi pişiriyor.Yakma durumu söz konusu değil. Carrefour'dan, 79 liraya almıştık şu an Hepsiburada'da 69 lira.
  • birçok modeli kullandım ama bundan daha iyisini bulamadım.

MAX 100 liraya tost makinası önerebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.