Şimdi Ara

max 1000 tl android tel. tavsiye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim için önemli olan fotoğraf ve video kalitesi birde batarya ömrü. 1000 tl bütçeyle hangi telefon tavsiye edersiniz. teşekkürler

• Hocam 2.el S2 bakıyorum ben bu fiyat aralığında hala en albenisi olan telefon gibi duruyor
  • Xperia iOn / S
    HTC One S / Sensation / XE
    LG Optimus 4X HD olabilir.
    Motorola Razr Maxx.
    Samsung Galaxy S2, belki de S3.

Ama favorim Samsung Galaxy Nexus
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperia47

Hocam 2.el S2 bakıyorum ben bu fiyat aralığında hala en albenisi olan telefon gibi duruyor

O fiyata sıfır S2 ve S3 bulabilirsiniz. Tabi cihazlar paralel ithalat.
  • LG 4X HD olabilir. Ama destek için SGS 2 öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 4 Mayıs 2013; 14:12:32 >
  • arkadaşlar ,son kararım xperia ion dedim. dün akşam sipariş ettim bu akşam itibarı ile kargoya verilmiş. heyecanla bekliyom
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol28

arkadaşlar ,son kararım xperia ion dedim. dün akşam sipariş ettim bu akşam itibarı ile kargoya verilmiş. heyecanla bekliyom

Telefonu nereden sipariş ettin bizimle onuda paylaşırsan iyi olur. Sorunsuz geldimi ya da gelmedi çünkü internetten almak isteyen arkadaşlarımız çok onlar için bi referans olur ayrıca şimdiden hayırlı olsun
  • hızlıal.com dan sipariş verdim. 24 saat geçmeden kargoya vermişler. bulunduğum yerin şubesine henüz glmedi. elime geçince cihazla ilgili paylaşımlara devam edecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birol28

hızlıal.com dan sipariş verdim. 24 saat geçmeden kargoya vermişler. bulunduğum yerin şubesine henüz glmedi. elime geçince cihazla ilgili paylaşımlara devam edecem.

hayırlı olsun güle güle kullan
  • Bugün xperia ion um elime geçti arkadaşlar. İlk defa android tel. kullandığım için biraz alışması zaman alacak herhalde. İlk izlenimlerimi paylaşacak olursam; ekran çok güzel bence. dokunmatik algılamasıda da süper. talefonu tutarken elden kayacakmış hissi veriyor. tasarım bence başarılı. kamera ve foto üzerinde şu an ayrıntıı bir inceleme yapmadım. Ancak bu telefonda ses (hoparlörden) bana cok tatmin edici gelmedi. başka bir ayarı mı var bilmiyorum, yoksa bu cihaza bu ses olmamış.https://store.donanimhaber.com/22/89/af/2289afef09c0419f4c021182f43e55b1.JPG
    Şimdilik bukadar .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol28 -- 10 Mayıs 2013; 23:40:02 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.