Arkadaşlar; masaüstübilgisayar beni çok sınırlıyor bi laptop almaya karar verdim, belki masaüstü pcyi satarım sonra...
Benim için önemli olan film, LCD TV ye bağlanabilir olmalı (FullHD), download yaparkende kullanmayı düşünüyorum (sabaha kadar) düşük güç tüketen cinsten... Free DOS, Başka aklıma gelmiyor şimdilik bunlar var...
Aslında ben ASUS düşünüyorum, ancak AMD brazosları da merak ediyorum aklıma takılıyorlar, bu konularda var mı tavsiyesi olan...
Verdiğin öneriler için saol... Bende hep bunlar arasında gidip geliyorum, core i3 ten soğudum gibi core i5 almaya niyetlendim mecburen aşacağız limiti... Ekran kartı önemli değil oyun oynamam desem, film konusunda sorun yaşmamak için bi faktör gibi görünüyor...
Bakalım kampanyalardan birini denk getirip alırız artık... örneğin...
Verdiğin öneriler için saol... Bende hep bunlar arasında gidip geliyorum, core i3 ten soğudum gibi core i5 almaya niyetlendim mecburen aşacağız limiti... Ekran kartı önemli değil oyun oynamam desem, film konusunda sorun yaşmamak için bi faktör gibi görünüyor...
Bakalım kampanyalardan birini denk getirip alırız artık... örneğin...
Sizi bi konuda uyarmak isterim,full hd filmler için harici ekran kartlı bir model seçmenize gerek yok tümleşik ekran kartları çok güzel bir şekilde bu işlevi görüyor tek dikkat etmeniz gereken lcd tv'ye bağlamak için hdmi girişinin bulunması, üstelik internet ve medya amaçlı alacağınız bilgisayar için core i5 almnıza da gerek yok, dersenizki param çok alırım bu size kalmış..Oyun oynamıyorum demişsiniz ama tümleşik ekran kartlı asus bilgisayarımla pes2011 oynayabiliyorum..
önerilerin için teşekkür ederim, değerlendireceğim...