Bildirim
max 1000 tl ye sinema sistemi tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sony nin ht sınıfı avr lerine bakın -
.............
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdwatcH -- 3 Şubat 2010; 4:11:34 > -
Tercihinizi yaparken bağlanabilirlik ve eğer kullanacaksanız USB üzerinden rip medya formatlarının kullanımına göre karar verin derim.
Sonra USB den stick bağladım DIVX lerde TR karakter problemi var vb. sorunlarla karşılaşmayın diye bunları söylüyorum.
HDMI bağlantı seçeneklerini gözden geçirin. ileriye yönelik bağlantı alternatiflerini kontrol edin. (Yarın öbürgün farklı bir cihaz bağlamak istediğinizde HDMI yer kalmadı demeyin)
vs.. vs.. -
ileride play station3 almayı düşünüyorum.Bi de digituk plus ı ses sistemine baglıyacagım işte.dz-780 in lg904 e göre dezavantajı hd girişinin olmaması anladıgım kadarıyla.(bu bir dezavantaj mıdır pek emin değilim)Hdmi baglantıyla optik baglantı arasında kalite yönünden fark olur mu?Yani digiplus hdmi cıkışla tv ye bağlasam optikle de digiplusı sinema sistemine baglasam nasıl olur.(dz780 de böyle olur)Her 2 baglantının hdmi olmasıyla(lg904 de bu imkan var)bir farkı olur mu acaba.Play station alırsam da sinema sistemine optik coklayıcısıyla bağlayabilir miyim?Ya da başka bir şekilde bağlantı kurabilir miyim?(coax vs playstation da var mı bilmiyorum ama)
Yardımlarınızı bekliyorum -
hocam hiç uğraşmayın bence sony nin ht sınıfı avr lerine bakın zaten en az 3 hdmı giriş 1 çıkış oluyor onun yanı sırada optik ve coaxial girişler o fiyata bence compakt sistem almaktansa ht sınıfı almak daha avantajlı bir durum olur... zaten ilerdede p3 düşünüyormuşsunuz dıgı plusta var bunları hdmı olarak bağlarsanız yine boşta bir hdmı giriş kalır bunun dışında ses kalitesi olarakta ht sınıfı avr ler compakt sistemelere göre daha ii dir tabi ne alırsanız alın denemedende almayın derim ayrıca p3 düşünüyorsanız hd ses formatlarını bu sistemlerde alamazsınız bilginiz olsun
-
mm de 850 tl ye onkyo vardı 5.1. -
bende araştırıyorum acaba şu sistemler nasıl? Hangisini tercih edebiliriz
SONY BDV-E300
http://www.darty.com.tr/e_commerce/DVD-LI-EV-SINEMASI/SONY/BDV-E300-p-32484-c-51.htm
Sony HT-DDWG800
http://www.hepsiburada.com/sony-ht-ddwg800-ev-sinema-paketi/productDetails.aspx?categoryid=152492&productid=evsonyhtddwg800
Sony Ht-Sf 360
http://www.hepsiburada.com/sony-ht-sf-360-51-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?categoryid=152492&productid=evsonyhtsf360#tablnk
-
Bu seviyelerdeki en iyi paket sistemler gördügüm kadarıyla Philipsin yeni cıkan Blueray oynatıcılı paketleri.. ancak fiyatları 1200-1400 arası geziniyor...
SONY BDV-E300 ile ilgili bir kaç farklı yerde oldukça iyi yorumlar okumuştum ... hem blueray olması hemde fiyatına göre iyi ses performansı vermesinden dolayı güzel puanlar almıştı...
Bahsettigim Philips Modelleri Philips HTS7540 ve bunun altındaki moeller (Philips HTS7530, Philips HTS7520) .... bu modeller özellik olarak aynı ama sanırım hoparlörlerin ayaklı olmaları fiyat farkı yaratıyor... -
hocam SONY BDV-E300 sisteminde Dolby True HD/Dolby Digital Plus desteği de var ama usb desteği yok sanırım :( -
quote:
Orijinalden alıntı: safranboy
hocam SONY BDV-E300 sisteminde Dolby True HD/Dolby Digital Plus desteği de var ama usb desteği yok sanırım :(
Öyle gibi gözüküyor... ben alıcı gözüyle araştıramadım henüz tabiki. -
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
hocam hiç uğraşmayın bence sony nin ht sınıfı avr lerine bakın zaten en az 3 hdmı giriş 1 çıkış oluyor onun yanı sırada optik ve coaxial girişler o fiyata bence compakt sistem almaktansa ht sınıfı almak daha avantajlı bir durum olur... zaten ilerdede p3 düşünüyormuşsunuz dıgı plusta var bunları hdmı olarak bağlarsanız yine boşta bir hdmı giriş kalır bunun dışında ses kalitesi olarakta ht sınıfı avr ler compakt sistemelere göre daha ii dir tabi ne alırsanız alın denemedende almayın derim ayrıca p3 düşünüyorsanız hd ses formatlarını bu sistemlerde alamazsınız bilginiz olsun
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim hocam.Hd ses formatını destekleyen sistemler biraz tuzlu anladığım kadarıyla.bdw-e300 modeli en uygunu gibi duruyor onun da ayakları yok.Görsellik açısından ayaklı olması öncelikli tercihim olacaktır.
-
içlerinden 5 tanesinin hopları kule tipi
2300,2000,1300 modellerine bakabilirsiniz
http://www.sony.com.tr/product/hcs-cinema-surround-kit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuxeses -- 5 Şubat 2010; 14:32:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: yuxeses
içlerinden 5 tanesinin hopları kule tipi
2300,2000,1300 modellerine bakabilirsiniz
http://www.sony.com.tr/product/hcs-cinema-surround-kit
hocam teşekkür ederim öncelikle.tavsiyelerinize uyarak ht sınıfı avrlere yöneldim.bugun sony centera gittim dz780 ve ddwg800 dinleme fırsatım oldu.Açıkçası ddwg800 çok daha iyi geldi ses kalitesi olarak(size hak verdim o anda)Ordaki eleman da bağlantı kolaylığı açısından(ps3 vs) ve ses kalitesi açısından ddwg800ü tavsiye etti.Benim de aklıma yattı.Sadece kule tipi olmaması beni düşündürüyor.Eleman yere koy kalite açısından pek birşey farketmez dedi.Bir de aktif subwoofer bu dedi.Pasiflere göre çok daha tatminkar bas alabileceğimi söyledi.Bu koşullar altında ne yapmalıyım.Bahsettiğiniz 2300 1300 modelleri biraz eski sanırım en azından bana verilen katalogda ve sony centerda o ürünlere rastlamadım.Sony nin sitesinde onların yerine ht-sf360 geçmiş gibi geldi bana.(katalogda sf360 var 2300le aynı özellikleri galiba).ht360 la ddwg800 arasında tercih yapmam gerekirse hangisini tercih etmeliyim.360ın subwooferi pasif midir?Gerçekten aktif ile pasif arasında fark var mıdır?
-
verdiğim modeller yeni modeller yanlışlık yok linkten bakabilirsiniz woofere gelince aslında kaliteli pasif subla aktif sub arasında çok fark yoktur ancak aktif sub pasife göre bazı konularda bir adım önde diyebiliriz msl içinde kendi amfisi olduğu için hertürlü aktif sub çıkışı olan avr de kullanılabilinir işde kendi ses ayarı olur frekans ayarı olur vs... ama öncelikle olan hopun kendi kalitesidir tabiki ama böyle sınırları belli olan sistemler alırken subunda aktif olması bir avantajdır elbette ama sistemi belirlemek için ana kritermidir tabiki değil
şimdi ben wg800 kullanıyorum gayette memnunum açıkcası kendime göre güzel bir sistem hop konusunda takıntınız yoksa sesinide beğenmişsiniz wg800 ün bence iyi bir seçim birde zaten hopları ahşap olan iki ht sınıfı avr si var sony nin biri wg800 diğeri wg890 ee sestede ahşabın önemini zaten anlatmaya gerek bile yok onun içinde tercih meselesi olabilir ben wg800 ün hoplarını duvara raf yaparak kullanıyorum forumdada konusunu açmıştım bakabilirsiniz ayak alıp kullanan arkadaşlarda var...
-
ht-ddwg800 modelini bugün itibariyle almış bulunuyorum.Emeği geçen herkese teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frnndtrrs -- 10 Şubat 2010; 17:33:50 > -
Açılan konuda bahsi geçen avr ler arasında bence f/p açısından en idealini aldınız.İyi günlerde kullanmanızı dilerim. -
iyi günlerde kullanın -
Teşekkürler arkadaşlar -
Hayırlı olsun.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X