Şimdi Ara

max.1000 ytL ' ye ne aLmaLıyım ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

Orjinalden alıntı: GaMeLeCtROniCa

N91 in Bunlar Dışında Başka Eksi Yönü Varmı

-Kamera
    -176x280 pixel ekran

- 2.1" 176x208 pixel ekranı rezalet
    - Harddisc bazen sorun çıkarabiliyor, telefonun içinden uğultulu sesler geliyor (Harddisc çalışıyor) (Karanlıkta telefonu kapalı tutmanı tavsiye ederim )
    - Kamerasında Auto Focus ve Flaş ışığı bulunmuyor
    - Telefon Harddisc kullandığından sarsıntılara karşı çok hassas. Düşüşte, darbe aldığında telefonun Harddisci bozulabilir.
    - Büyük ve ağır (olduğu söylense de ben taşımada sorun yaşamıyorum)

Peki Kulaklıkta En İyi Telefon N91 Olduğuna Göre N91 in kulaklık performansına yakın telefonları performans sırasına göre listelermisin...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nokia-fun

quote:

N91 in Bunlar Dışında Başka Eksi Yönü Varmı

-Kamera
    -176x280 pixel ekran

- 2.1" 176x208 pixel ekranı rezalet
    - Harddisc bazen sorun çıkarabiliyor, telefonun içinden uğultulu sesler geliyor (Harddisc çalışıyor) (Karanlıkta telefonu kapalı tutmanı tavsiye ederim )
    - Kamerasında Auto Focus ve Flaş ışığı bulunmuyor
    - Telefon Harddisc kullandığından sarsıntılara karşı çok hassas. Düşüşte, darbe aldığında telefonun Harddisci bozulabilir.
    - Büyük ve ağır (olduğu söylense de ben taşımada sorun yaşamıyorum)

Peki Kulaklıkta En İyi Telefon N91 Olduğuna Göre N91 in kulaklık performansına yakın telefonları performans sırasına göre listelermisin...

Tabi ki... Kulaklıkta HI-FI ses kalitesi ve inanılmaz ses çıkışıyla N91 şu ana kadar çıkmış en iyi müzik telefonudur. 4GB hafızası, özel müzik tuşları, MP3 Player'larda görmeye alışık olduğumuz Manuel tuş kilidi, 3.5 mm. jack bağlantısı da cabası. N91'e yakın performans veren telefonlar;
    - Sony Ericsson W950i (Kamra yok + 1400 YTL)
    - Motorola ROKR E2 (470-500YTL)
    Sadece bu iki model N91'e yakın müzik performansı veriyor. Onun dışında diğer Walkman serisi, 3250, 6233 modelleri N91'e yaklaşamıyorlar bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokia-fun -- 29 Mayıs 2007; 14:50:15 >

• Yhaa Benim İstediğim Telefon N91 Ama Çok Pahalı Bunun Fiyatı 700e falan düşmez....4-8gb farketmez benim için...
  • nokia dışında istersen w900i öneririm... gerçekten harika bi telefon... sağlam ve yarı yolda bırakmayan bi telefon
  • quote:

Yhaa Benim İstediğim Telefon N91 Ama Çok Pahalı Bunun Fiyatı 700e falan düşmez....4-8gb farketmez benim için...

İkinci el tertemiz bir N91 bulursan hiç kaçırma derim.
  • 6233 Dinlemiş Biri Olarak Soruyorum, E2nin Hoparlör Performansı Nasıl?
  • N73 yada N73 ME
  • 1000 YTLen varsa bu günlerde dövüze yatır :D
    şaka bi yana illede telefon alıcam diyosan N80 alabilirsin
  • quote:

6233 Dinlemiş Biri Olarak Soruyorum, E2nin Hoparlör Performansı Nasıl?

E2 kullanıcısıyım. Hoparlör sesi 6233'le karşılaştırılamaz. Çok kötü değil ama ehh işte denecek kadar, sonuçta mono hoparlör. 6233 gibi 3D sorruond sound-stereo değil. Ancak kulaklıkta iş değişiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 1 Haziran 2007; 1:08:54 >
  • Telefondan beklentini bilmiyoruz ama şöyle diyebiliriz.

6233 + AD46 + CX300 + 2GBMicroSD + Mercek

Fotograf ön planda ise telefon modelini W810i yapbilirsin. Tabi AD46 aradan kalkacak ve hafıza kartı tipi de memory stick olacak.

N91 i önermiyorum. İlla müzik telefonu alacaksan E2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalWorld -- 1 Haziran 2007; 14:12:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: DigitalWorld

Telefondan beklentini bilmiyoruz ama şöyle diyebiliriz.

6233 + AD46 + CX300 + 2GBMicroSD + Mercek

Fotograf ön planda ise telefon modelini W810i yapbilirsin. Tabi AD46 aradan kalkacak ve hafıza kartı tipi de memory stick olacak.

N91 i önermiyorum. İlla müzik telefonu alacaksan E2 al.

Dostum 6233'ün kutusuda bomboş yaa. Utanmasalar şarj makinesi bile koymayacaklarmış Koymuşlar uyduruktan bir kulaklık o kadar başka hiç birşey yok. Çok masraf gerektiriyor 6233'ü adam etmek için Alacaksın benim gibi E2 hiç ilave masraf yok
    N91'i ben de önermiyorum. Ekranı, harddisc sorunu, donma-kitlenme gibi klasik Symbian sorunları... çok sorunlu bir makine. Arkadaşım kullanıyor ama şimdilik bir sorunu yok. Yiğidi öldür hakkını ver demişler, N91'de ses olayı bambaşka

• Bende telefon bakıyorum bu aralar N73 ve D900 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz
    D900 800 ytl gayet şık telefon
    ama N70 özelliği bol telefon sizce hangisine bakıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Atatürkcüyüm_

Bende telefon bakıyorum bu aralar N73 ve D900 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz

Kendi ağzınla söyledin işte. Teknik özelliklere önem veriyorsan N73, Tasarıma önem veriyorsan D900.
    N73'ü öneririm. Symbian OS 9.1 işletim sistemi önemli bir artı D900'e göre. 3.2 MP auto focuslu ve zengin menüye sahip kamerası bence şimdilik en iyisi. Ekranı çok dehşet bir olay, ses kalitesi ve hoparlör ses çıkışı D900'le karşılaştırılamaz bile. 1100mAH li-Ion pili duyduğuma göre normal kullanımda 4 gün kadar dayanıyormuş. D900 ise 85 gram hafifliği, TV-Out özelliği, menü hızı ve video kalitesiyle üstünlük sağlıyor.

• peki sgh-u600 nasıl telefon tavsiye edermisiniz?

quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

quote:

Bende telefon bakıyorum bu aralar N73 ve D900 arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz

Kendi ağzınla söyledin işte. Teknik özelliklere önem veriyorsan N73, Tasarıma önem veriyorsan D900.
    N73'ü öneririm. Symbian OS 9.1 işletim sistemi önemli bir artı D900'e göre. 3.2 MP auto focuslu ve zengin menüye sahip kamerası bence şimdilik en iyisi. Ekranı çok dehşet bir olay, ses kalitesi ve hoparlör ses çıkışı D900'le karşılaştırılamaz bile. 1100mAH li-Ion pili duyduğuma göre normal kullanımda 4 gün kadar dayanıyormuş. D900 ise 85 gram hafifliği, TV-Out özelliği, menü hızı ve video kalitesiyle üstünlük sağlıyor.

• Alırısın N73ünü...

Ereyonda 700küsür milyon.. 2 GB hafıza kartı, AD-15 + sennheiser kulaklık aldın mı tadından yenmez..

N73ü ME ye çevirmekte kolay ve zahmetsiz..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ChinoStery

Alırısın N73ünü...

Ereyonda 700küsür milyon.. 2 GB hafıza kartı, AD-15 + sennheiser kulaklık aldın mı tadından yenmez..

2GB hafıza kartı hediye zaten
  • 2 gb mı oha
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ChinoStery

Alırısın N73ünü...

2GB hafıza kartı hediye zaten
  • Ben 1,100 e peşin almıştım N73ü, 26 Ağustos 2006,

Sonra izmirde ara ara Vatan bilgisayarda 2GB hafıza kartı buldum 137YTL
  • quote:

peki sgh-u600 nasıl telefon tavsiye edermisiniz?

quote:

quote:

U600'ün D900'e göre en büyük avantajı yazılım alt yapısının biraz daha geliştirilmiş olmasıdır. Bunun yanında telefona radyo özelliği de eklenmiş. D900 ve U600 gibi telefonların ekran kalitesi oldukça başarılıdır.

• nokia e65 al.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.