Bildirim
Max. 11000 bütçeli 3D + Render + Oyun Sistem Tavsiyesi (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
11 bin tllik bir bilgisayara 5960 koymamak sacmalıktır burada goruyorum render biligisayarına 6700k koyuyorlar 5820k varken -
İyice kafam karıştı arkadaşlar. Benim istediğim sistem beni en az 5 sene sıkıntısız götürmeli hem grafik programlarında sıkıntı çekmek istemiyorum hem de en son oyunları ultra ayarlarda oynamak istiyorum. Bu arada kasa Cosmos II olacak kesinlikle değiştirmeyi düşünmüyorum diğer parçalar değişebilir. -
OOoooo hocam burası nedir böyle yahu ?
Bende diyorum niye kimse x99 önermiyor.Meğersem böyle işler için lazım galiba.Bende x99 lu bir sistem toplamayı düşünüyorum.Stüdyo için fakat inanın korkuyorum parası yüzünden -
Ben size i7 5960x li 32gb ram li gtx 980ti li 4tb hdd 1tb ssd li sistem toplayabilirim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Forumda 2.el bölümünde 2350tl'ye (en son baktığımda öyleydi) sıfır yurtdışı 980ti bulabilirsin (referansı bol olan kişiler var). İstersen kasa olarak şunu da alabilirsinhttps://www.coraxalpha.com/tum-urunler/kasa/nzxt-noctis-450 kaliteli ve şık, güç kaynağını gene forumun 2. el bölümünde bulabilirsin 850w 80+gold modüler evga vardı 410tlye kargo dahil oda yurtdışı tabihttp://forum.donanimhaber.com/m_116058281//tm.htm#116058281 bu da linki. Çok param var diyorsan yurtiçi de alabilirsin tabi baya fiyat farkı çıkar. Bide anakartın deluxe modeli vatanda kalmadığı için listeye ekleyemedim proyu ekledim deluxe alınması daha iyi 100tl gibi bi fark var aralarında sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N3O -- 15 Nisan 2016; 8:11:20 >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X