Şimdi Ara

Max. 1100tl ye ne alabilirim ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

1-2 günden fazla şarj süresi bulamazsın ki zaten. Akıllı telefon alacaksan hepsi öyledir ona yapabileceğin bir şey yok. Çoğu 1 gün bile gitmiyor sen 2 günü beğenmiyorsun. Daha iyisini bulabilirsen bize de haber ver.

Öncelikle saldırgan tavrınızı anlayamadım.
    İkinci olarak önceki mesajınızda şarj süresinin iyi olduğu belirtmişsiniz. Bu da "benim anladığım kadarıyla" standart android telefonlardan daha uzun bir kullanım süresi sunduğu anlamına geliyor.
    Ben sadece bu durumu düzeltmek için kaynak gösterdim.
    Birbirimize hitap ederken kırıcı olmayalım, burada tavsiye isteyenlere yardımcı olmaya çalışalım.
    Selamlar.

Saldırgan bir tavrım yoktu yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Benim babamın firması değil sonuçta. Ancak diğer Android telefonlardan iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bakınız HTC telefonların şarjı ne kadar gidiyor, ya da Samsung telefonların. Bir çoğunun şarj süresi Neo kadar uzun süre gitmiyor. O nedenle söyledim.

Ayrıca Android telefonların şarjı işletim sisteminden dolayı az gidiyor diyenler var. Hayır öyle değil. Aksine Android işletim sistemi oldukça az şarj tüketiyor. Akıllı telefonların sarjının çabuk bitmesinin tek ve en önemli sebebi ekranlarıdır. Ekranı büyük olan bütün telefonların şarjı oldukça çabuk biter. Sony Ericsson bu konuda diğerlerinden biraz daha önde diye düşünüyorum. Kendi ekranlarını kendileri ürettiklerindendir heralde.

Android in az şarz tükettiğini de ilk defa sizden duyuyorum. Android donanımını sömüren bir işletim sistemi olduğundan diğer akıllı telefonlardan daha fazla şarz tüketir. Sony ericssonların şarzlarının iyi gitmesinin sebebi de sony nin ürettiği pillerdendir

Siz hiç Android bir telefonun yoğun kullanım sonucunda şarjı bitmeye yakınken pil kullanım durumuna bakmadınız sanırım. Benim Xperia Arc'a yoğun kullandığım zamanlarda bakıyorum ekranın pil tüketimi %80'leri buluyor. Android işletim sistemi ise %5-10 arası değişiyor. Ben böyle gördüm böyle biliyorum. Sony Ericsson ekran ve pili kendisi ürettiği için şarj konusunda onlardan başarılısı yoktur heralde.

• n8 alabilirsin
  • cevaplar için sağolun birsürü öneride bulunulmuş sanırım gidip deneyerek alıcam en çok hangisini beğenirsem o :D Xperia Neo-Desire S-Optimus black bu üçünden biri olcak sanırım . Şimdilik htc ağır basıyor bi gün gidip elimde görmem lazım hepsini
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

quote:

1-2 günden fazla şarj süresi bulamazsın ki zaten. Akıllı telefon alacaksan hepsi öyledir ona yapabileceğin bir şey yok. Çoğu 1 gün bile gitmiyor sen 2 günü beğenmiyorsun. Daha iyisini bulabilirsen bize de haber ver.

Öncelikle saldırgan tavrınızı anlayamadım.
    İkinci olarak önceki mesajınızda şarj süresinin iyi olduğu belirtmişsiniz. Bu da "benim anladığım kadarıyla" standart android telefonlardan daha uzun bir kullanım süresi sunduğu anlamına geliyor.
    Ben sadece bu durumu düzeltmek için kaynak gösterdim.
    Birbirimize hitap ederken kırıcı olmayalım, burada tavsiye isteyenlere yardımcı olmaya çalışalım.
    Selamlar.

Saldırgan bir tavrım yoktu yanlış anlaşıldıysam kusura bakmayın. Benim babamın firması değil sonuçta. Ancak diğer Android telefonlardan iyi olduğunu söyleyebiliriz. Bakınız HTC telefonların şarjı ne kadar gidiyor, ya da Samsung telefonların. Bir çoğunun şarj süresi Neo kadar uzun süre gitmiyor. O nedenle söyledim.

Ayrıca Android telefonların şarjı işletim sisteminden dolayı az gidiyor diyenler var. Hayır öyle değil. Aksine Android işletim sistemi oldukça az şarj tüketiyor. Akıllı telefonların sarjının çabuk bitmesinin tek ve en önemli sebebi ekranlarıdır. Ekranı büyük olan bütün telefonların şarjı oldukça çabuk biter. Sony Ericsson bu konuda diğerlerinden biraz daha önde diye düşünüyorum. Kendi ekranlarını kendileri ürettiklerindendir heralde.

Android in az şarz tükettiğini de ilk defa sizden duyuyorum. Android donanımını sömüren bir işletim sistemi olduğundan diğer akıllı telefonlardan daha fazla şarz tüketir. Sony ericssonların şarzlarının iyi gitmesinin sebebi de sony nin ürettiği pillerdendir

Siz hiç Android bir telefonun yoğun kullanım sonucunda şarjı bitmeye yakınken pil kullanım durumuna bakmadınız sanırım. Benim Xperia Arc'a yoğun kullandığım zamanlarda bakıyorum ekranın pil tüketimi %80'leri buluyor. Android işletim sistemi ise %5-10 arası değişiyor. Ben böyle gördüm böyle biliyorum. Sony Ericsson ekran ve pili kendisi ürettiği için şarj konusunda onlardan başarılısı yoktur heralde.

Android kullandim. Ekranin telefonlarda sarz suresini etkileyen bir etmen oldugunu biliyorum. Ancak sony ericsson daki ekranlar en az guc harcayan ekranlar degil. Sony ericsson un pilleri basarilidir. Bunun disinda android en fazla guc tuketen isletim sistemidir.

• Xperia Neo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Xperia Neo

aynen
  • http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7560
    Alıyorum ozaman arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: **DODO**

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7560

güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: **DODO**

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=7560

Hayırlı olsun.
  • HTC desire A8181 modelini tafsiye ederim
  • Bence 1 ay kadar beklenip motorola atrix 4g alınız.tek çekirdek bir yere kadar.ama çift çekirdekle uzum süre idare edersiniz.bataryasıda 1900mah.
  • al al hocam hayirli olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.