Şimdi Ara

Max 1300 tl laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yakında araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Max 1250-1300 civarında bir bilgisayara ihtiyacım var. Biraz baktım da o kadar çok seçenek var ki. Ayrıca işlemci falan hiç anlamadığım şeylerdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• asus lenovo toshiba sony gibi markalara bak... acer casper exper gibi markaları alma... ne amaçla aldığında önemli call of duty gibi oyunlarıda oynarım diyosan parayı arttır. yok ben sadece iş için kullanıcam ve internete giricem falan diyosan daha ucuza bile bulursun...
  • oyun falan hiç oynamam da aynı anda atıyorum bazen 6-7 program açıyorum ve mesela chrome da 10-15 sekme oluyor. bu şekilde hiç kasmaması lazım. bir de uzun yıllar kullanabilmeliyim. yani atıyorum en azından bir 5 sene kullanayım.
  • Ekran büyüklüğü, hafiflik ve dizayn konusunda da ihtiyaçlarınızı yazarsanız ona göre öneri yapalım. Oyun oynamayacaksınız, bunu belirtmeniz iyi olmuş. Ekran kartsız veya giriş seviyesi ekran kartlı, Rami yüksek (çoklu işlemler için 8 gb veya üstü) iyi bir notebook önerilebilir.

Unutmadan, her zaman olduğu gibi rahat bir çalışma için SSD alıp takmalısınız en kısa zamanda. 128 veya 256 gb uygun modeller var. Bununla birlikte mi 1300 olsun yoksa daha sonra mı satın alıp takarsınız? veya hata edip almazsınız, hdd hantallığı olur her zaman..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 27 Temmuz 2014; 18:56:42 >
  • gunman233 G kullanıcısına yanıt
    ekran büyüklüğü konusunda çok bir tercihim yok 11 üzeri olsun yeter. dizayn konusu çok önemli değil de hafif olmasını tercih ederim ama bütçem de ortada :) benim amacım 1250 liraya dayanıklı, ısınma problemi olmayan ( acer kullandım yıllarca, bu konuda muzdaribim.), hızı yüksek bir ürün.
    ssd hakkında bilgim yoktu da siz yazdıktan sonra baktım. onu daha sonra ekstradan alabilirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    20000 TL Notebook Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman hafif 13"-14"-15" civarı, i3 veya i5 4xxx CPU (4. nesil intel işlemci) ve 8 gb ram'li (veya 4 gb ram ancak 8 gb'a yükseltebilmek için 2. ram slotu boş olmalı) modellere bakmanızı öneririm. Intel işlemciye entegre grafik yeterli ancak 720m - 820m gibi düşük gpu'ya sahip model de olabilir..

hepsiburada linki verilen ürünü önermem, 2 yıl önceki işlemci var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 27 Temmuz 2014; 20:00:40 >
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-b5400-59-405431-notebook-fiyati,109899.html bu ürün nasıl ?
  • titan100 T kullanıcısına yanıt
    İyi görünüyor. 4200m yerine 4200u işlemcileri (U takısı düşük güç tüketimi) tercih ederseniz daha iyi olur sizin için, güçten fazla kaybetmeden iki kat daha az enerji harcar. İnce-hafif ve uzun pil ömürlü laptoplar için U serisi işlemciler tercih edilir daha çok.

Ancak ib'den almanızı önermem kesinlikle. zaten fiyat yazıp sonra 'haber ver' yazıyorlar aslında ellerinde yok yani, tamamen müşteri çekmek ve reklam amaçlı. Dili yanan çok, paralel itlahat vs...
  • quote:

Orijinalden alıntı: titan100

Arkadaşlar yakında araştırma görevlisi olarak işe başlayacağım. Max 1250-1300 civarında bir bilgisayara ihtiyacım var. Biraz baktım da o kadar çok seçenek var ki. Ayrıca işlemci falan hiç anlamadığım şeylerdir. Yardımcı olursanız sevinirim.

http://www.sadecenotebook.com/lenovo-g510-59-405833-notebook-pmu312837
    http://www.sadecenotebook.com/hp-250-g1-h6q72es-notebook-pmu350212

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.