Şimdi Ara

Max 1500 TL PC TOPLAMAK İSTİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Max 1500TL ye bir oyun pc si toplamak istiyorum monitör mause klavye hoparlör dahil değil Bu işte yeniyim fazla bilmiyorum yardım istiyorum

işlemci ve ram i sectim bunlar değişmeyecek (tabi ram 4gb bir daha 4gb eklerim sonra) EKRAN KARTI HD7850 - 7870 VEYA NVİDİA serisinden olsun ama bu serilerden asagısı olabilir cok asagısı hariç CRYSİS 3 vb güzel calıssın.

İşlemcim: AMD FX X8 8350 SOKET AM3+ 4GHZ 16MB CACHE 32NM İŞLEMCI 510 TL
    http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/amd-fd8350frhkbox-fx-x8-8350-soket-am3+-4ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63160

RAM: GSKILL 4GB RIPJAWS DDR3 1600MHZ CL9 1.5V TEK MODÜL RAM 99TL (Daha sonra 4gb daha alırım)
    http://www.vatanbilgisayar.com/gskill-f3-12800cl9s-4gbrl-4gb-ripjaws-ddr3-1600mhz-cl9-15v-tek-modul-ram/productdetails.aspx?I_ID=51566

Gerisi size kalmış uyumlara dikkat edin lütfen

Şimdiden Teşekürler

• Link verirseniz memnun kalırım
  • 8350 pahalı o kadar para verip gürültü çekeceksin.biraz daha ucuz 8320 al 212 evo al yanına oc yapıp 8350yi geçersin zaten.ekran kartı olarak da yazdığın serilerden 7870xt en iyisi olur.ana kartı uygun birşey al.kasa olarak da 300r öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slim Charles -- 14 Ağustos 2013; 11:22:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CCO Technique

Link verirseniz memnun kalırım

Aldığın CPU'ya uygun olması için mecburen bu anakartı seçtim.

Haberin olsun bu bütçe için gereksiz pahalı 8350.

Ancak istemişsin madem onu seçtim.

Vatan %25 İndirim ile 1.575 TL

• 8320 alabilirim ekran kartınıda onaylıyorum 7870xt iyi
    bu parcaları internetten sipariş etsen güvenilirmi güvenilir siteler verin lütfen birde bir arkadasımız toplamayı tam olarak ayarlayıp 8320 işlemcisi ve 7870
    ekrankartlı 4 veya 8 gb ramli bir pc toplayabilirmi
    (MAX 1500TL)

Şimdiden Teşekürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCO Technique -- 14 Ağustos 2013; 21:16:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kedi bedri

quote:

Link verirseniz memnun kalırım

Aldığın CPU'ya uygun olması için mecburen bu anakartı seçtim.

Haberin olsun bu bütçe için gereksiz pahalı 8350.

Ancak istemişsin madem onu seçtim.

Vatan %25 İndirim ile 1.575 TL

işlemciyi 6300 ekran kartını 7870xt yap bence

• cl2 ramlermi daha iyi(DDR2) yoksA CL9 mu(DDR3) OC için en uygunu hangisi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fx8350+hd7850 alacağına fx6300+soğutucu+7870xt al. Çok daha iyi olacak.

Ek: Fiyatta da bir değişiklik olmuyor sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 15 Ağustos 2013; 11:46:56 >
  • o bütçeye 8350 yapma bence yukardaki arkadasın dediği daha mantıklı
  • fx 6300 iyi bir işlemcimi ? overclockla ne kadaryükseltilebilir?
    bir de kac sene ömrü vardır?

çünkü ben 8350 almayı ömürlük bilgisayar olarak düşünmüştüm ama heralde 6300 den daha sonra upgrade yapabilirim tam bir sistem önerisi verebilirmisiniz (linkli olsun)
    güvenilir internetten alısveris sitelerini verebilirmisiniz(tecrübeli kişiler için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCO Technique -- 16 Ağustos 2013; 9:18:21 >
  • güncel
  • quote:

fx 6300 iyi bir işlemcimi ? overclockla ne kadaryükseltilebilir?
    bir de kac sene ömrü vardır?

çünkü ben 8350 almayı ömürlük bilgisayar olarak düşünmüştüm ama heralde 6300 den daha sonra upgrade yapabilirim tam bir sistem önerisi verebilirmisiniz (linkli olsun)
    güvenilir internetten alısveris sitelerini verebilirmisiniz(tecrübeli kişiler için)

8350 ve 7850 ile Ömürlük gidemezsin , 6300 ve 7870 xt Çok daha uzun dayanır sana..Önümüzdeki oyunları ultrada açacağına eminim.

2-3 Sene sonraki oyunlar için ise yavaş yavaş ayar kısmaya başlarsın
  • saol bunu bir düşünmem gerek bana önerecegin tam kombinasyon nedir
    kasa dahil
  • 1365 liraya sana başka bir önerim var. kalan paraya ister normal hdd, ister sdd al.
  • önerileri ayrı ayrı linkli verebilirmisin
  • bu toplama resimlerini hangi siteden yapıyorsunuz acaba?
  • Vatan bilgisayar. Parçaları tek tek yazıp aratabilirsin. Ben kolaylık olsun diye boyle bırakıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatan bilgisayardan veya baska bir siteden internet üzerinden alışveriş yaptınız mı en güvenilir site hangisidir?

bu bilgisayar parcalarını internetten almak istiyorum bu parcalar Osmaniyede bulunmuyor Adana da var ama oraya gidemiyorum bu yüzden parcaları internet üzerinden almayı tercih ediyorum
  • e tabii internet iyidir. yoksa parça parça zor. vatan online da iyidir ben alışveriş yaptım. koca vatanbilgisayar zaten nasıl kötü olsun?

ha size düşen kargolar gelince teker teker kontrol etmeniz kırığı çıkığı var mı diye.. ardından kasanızı birleştirirken kesinlikle yardım alın eğer bu konuda bilgili değilseniz. zarar vermeyin eve gelen parçalara.
  • tesekürler bundan sonra vatandan alacam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.