Bildirim
Max 1500 Tl telefon tavsiye
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bir secenek daha cikti. Galaxy A7 kart kampanyasi ile 1450 ye geliyo.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1250 ye g3 aldim 111 tl puan verdi g3 alderim lg. Biraz beklersen asus 2 ve g4 de olabilir samsung dan telpa cihazlardan uzakdurun htc de son kasalari sapitiyor sarja takinca dokunmatiği lg iyidir .
Biraz beklenirse ayni fiyata A7 bulunur. yeni bir cihaz het yerde yok. G 3 un A7 ye ustunlugu nedir. ayni paraya neden G 3 alayim. Zenfone 2 ustun bir cihaz kabul ama oda tugla gibi ele avuca cebe sigmaz. Note 3 bile 5.7" olmasina ragmen zenfone 2 den 1 cm faha kisa. asus tasarim sifir. Bide neden samsungdan uzak durayim. paralel cihaz aliyosun telpadan uzak dur diyosun.
vakıt varsa zenfone2 alabılırsınız,eger buyuk bır cıhaz ıstemıyorsanız 1500e z3compact bakabılırsınız,kı usttekı cıhazlara vurup gecer. -
G3 32 gb iyidir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
G3 32 gb iyidir.
neresi iyi allah aşkına ? malınızı övmek için heryerde g3 g3 g3. -
quote:
Orijinalden alıntı: gkdnztfk22
quote:
G3 32 gb iyidir.
neresi iyi allah aşkına ? malınızı övmek için heryerde g3 g3 g3.
Hocam arkadaş tasarımı ve donanımı güzel cihaz arıyormuş.G3 biçilmiş kaftan bence. -
quote:
quote:
quote:
G3 32 gb iyidir.
Hocam arkadaş tasarımı ve donanımı güzel cihaz arıyormuş.G3 biçilmiş kaftan bence.
tasarım konusu deişebilir ama sonuçta plastik okadar dayanıklı olmaz. performans konusndada z2 .. -
quote:
quote:
quote:
quote:
G3 32 gb iyidir.
Hocam arkadaş tasarımı ve donanımı güzel cihaz arıyormuş.G3 biçilmiş kaftan bence.
tasarım konusu deişebilir ama sonuçta plastik okadar dayanıklı olmaz. performans konusndada z2 ..
Tasarım konusunda G3 insanlar tarafından çok beğenildi ve ben de beğeniyorum.Büyük ihtimalle arkadaş da beğenir diye önerdim.Kibar bi telefon olunca maalesef dayanıklılık konusunda olumsuz oluyor.Performans konusunda haklısınız Sony arayüzü her zaman daha stabil ve hızlıdır.Ama Sony modellerini de kaba duruyor diye bazıları beğenmiyor, belki konuyu açan arkadaş da beğenmeyebilir.
-
1500e Z2 varken bunlar alinmaz
Lumia
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X