Şimdi Ara

Max 1500 tlye telefon önerisi(ACİL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben z2 düşünüyorum(sony garantili olanı 1429 liraya buldum ) bütçem 1500 lira 2.el alacaktım sonra vazgeçtim sıfır alacağım tavsiyeleriniz bekliyorum.

• z3c
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobiluzman26

z3c

Ekranın 720p olması ve 2gb ram varken bir de fiyatı neredeyse aynı z2 daha iyi değil mi neden z3c ?
  • HTC DESİRE EYE tavsiye ederim. Kamera konusunda z3c'yi yerden yere vurur. Performans olarak aynılar. Batarya olarak z3c önde ama htc günü çıkarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TombalacıMemeT

HTC DESİRE EYE tavsiye ederim. Kamera konusunda z3c'yi yerden yere vurur. Performans olarak aynılar. Batarya olarak z3c önde ama htc günü çıkarır.

Abi ön tarafı tasarımı çok çirkin ya tamam ön kamerası arka kamera gibi baya iyi laf yok ama beğenmediğim bir telefon öneri için çok teşekkürler.
  • O paraya zaten z2 en guzel secim ama kucuk ekran sikinti olmayacaksa z3compact en performanslisidir,kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

O paraya zaten z2 en guzel secim ama kucuk ekran sikinti olmayacaksa z3compact en performanslisidir,kesinlikle

benim de aklıma yatıyor da z3c ın z2 ye oranla artıları neler ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX.800 TL TELEFON TAVSİYE ACİL
    11 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevketoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

O paraya zaten z2 en guzel secim ama kucuk ekran sikinti olmayacaksa z3compact en performanslisidir,kesinlikle

benim de aklıma yatıyor da z3c ın z2 ye oranla artıları neler ?

720p ekrqn.hem bataryada hem gpu ve islemcide daha yuksek sonuclar verir nispeten bir guncelleme daha fazladan alir Z3c, bu demek degil z2 kotu aksine zimba gibi cihaz ama z3c bir tik daha ustte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.