Şimdi Ara

Max 15000 tl lik araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
774
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hepinize selam. Max 15000 tl lik araç arıyorum. Piyasa uçmuş maalesef.
    Araştırmalarıma göre alabileceğim arabalar şu şekilde;
    98-99 model 1.6 polo
    99 model 1.3 corolla
    99 model 1.6 polo classic(100lük polo olarak da biliniyor)
    98 model peugeot 306sw 1.6 motor

Sizce yukarıdakilerden hangisi mantıklı Yada bu fiyatta önerebileceğiniz bi araç var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: musty_kyr

Arkadaşlar hepinize selam. Max 15000 tl lik araç arıyorum. Piyasa uçmuş maalesef.
    Araştırmalarıma göre alabileceğim arabalar şu şekilde;
    98-99 model 1.6 polo
    99 model 1.3 corolla
    99 model 1.6 polo classic(100lük polo olarak da biliniyor)
    98 model peugeot 306sw 1.6 motor

Sizce yukarıdakilerden hangisi mantıklı Yada bu fiyatta önerebileceğiniz bi araç var mı?

98-99 VW Pololari cok araştıran birisi olarak almayin derim hem boğaz kelebeği sorunu hemde İspanya üretimiymiş cok ariza cikartiyormus...

Classic Modeli için bilemem ona bakmadım.

İçinden en uygunu Corolla gibi duruyor ama bana kalirsa 2000 Model 1.4 GLS Opel çorsa alin
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Yorumun için teşekkür ederim.

Opel almak istemiyorum çünkü yedek parçası pahalı ve yakıt tüketimi biraz fazla.

Banada Toyota mantıklı geliyor.

• musty_kyr M kullanıcısına yanıt
    Corsa B Modelinin Parçasi boldur. ABS 2 Airbag Gibi donanimlar mevcut
  • FurkanKizil kullanıcısına yanıt
    Hımm bunu bilmiyordum.
    Bagaj hacmi nasıl peki hb olduğu için zaten küçüktür ama arka koltuklara kadar uzuyor mu acaba?

• skizkapan34 S kullanıcısına yanıt
    merhaba,

sanırım biraz geç cevap oldu. 13000 e 99 model toyota corolla aldım
  • Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin demek düşer bana o zaman :)

• quote:

merhaba,

sanırım biraz geç cevap oldu. 13000 e 99 model toyota corolla aldım

Araç hakıında görüşleriniz neler ? motor kaç ?
  • _M-U-E_ kullanıcısına yanıt
    merhaba,

1,3 motor tüplü araç. yakıt olarak şehir içi 25 kuruş şehir arası 20-22 kuruş yakıyor.
    mekanik olarak hiçbir problem yaşamadım. sadece şunu söyleyebillirim eğer çok bayır falan çıkacaksanız 1.6 almanızda fayda var çünkü yokuşlarda bayılıyor.onun haricinde normal yolda çok iyi. tüpte bile 170 i görebliyorsun.
    benim araba hidrolik değil. ilk başta önemli değil diyordum ama şimdi keşke öyle alsaydım diyorum. çünkü istanbulda park için zaten zor yer buluyorsun bide oraya sokmak için bi sürü uğraşıyorsun.
  • quote:

merhaba,

1,3 motor tüplü araç. yakıt olarak şehir içi 25 kuruş şehir arası 20-22 kuruş yakıyor.
    mekanik olarak hiçbir problem yaşamadım. sadece şunu söyleyebillirim eğer çok bayır falan çıkacaksanız 1.6 almanızda fayda var çünkü yokuşlarda bayılıyor.onun haricinde normal yolda çok iyi. tüpte bile 170 i görebliyorsun.
    benim araba hidrolik değil. ilk başta önemli değil diyordum ama şimdi keşke öyle alsaydım diyorum. çünkü istanbulda park için zaten zor yer buluyorsun bide oraya sokmak için bi sürü uğraşıyorsun.

Verdiginiz bilgi için teşekkür ederim. 1.3 almakla hata yapmışsınız. genelde 1.3 yerine 1.6 öneriyorlar. hem daha performanslı hem yakıtlar arasında fazla fark yok deniyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.