Bildirim
max. 15000 TL yardım lutfen
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
biraz fazla ama daha yeni http://www.araba.com/1868852.html -
Aynı durumdayız dostum bütce, araç yaşı, beklentiler tamamen aynı Küçük bi araştırma sonucu dikkatimi çekenler
Ford focus, seat cordoba, nissan micra, opel corsa, ford fiesta, fiat stilo, grande punto aklıma gelenler bunlar -
bence marealara da bakın. 2005-2006 temiz lpgli bi marea çok rahat bulabilirsiniz.
yakıt lpg ise aşağı yukarı her araba aynı yakıyor. hatta daha ziyade lpg kiti önemli oluyor. zaten yakıt ekonomisi istiyorsanız Lütfen Peşimizden Gelin.
marea olmaz derseniz o fiyata en iyisi focusI dir. ama tabi o da muhtemelen 2000 model civarı, en az 100.000 km de olur. -
2006 2007 dacia logan. önyargı ile bakmayın. ben de önyargılı idim gittim inceledim ve gözümü karartıp aldım. iyi ki de almışım. hele megane1 ya da clio gibi araçlara alınır gözü ile bakıyorsan hiç durma logan al. 2003 2004 dizel clio da olabilir. ama km si biraz yüksek olur 70.000 90.000 arası
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X