Şimdi Ara

max. 15000 TL yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    15000 lira param var ve yakıtta cımrı, lpgli ya da dizel, sorun cıkarmayacak, 2000 2002 model arası bir araba almayı dusunuyorum ne önerirsiniz_?
    tesekkurler....

Ne Zormuş Arkadaş Yaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tiseduba -- 10 Mart 2009; 21:12:48 >

• biraz fazla ama daha yeni http://www.araba.com/1868852.html
  • Aynı durumdayız dostum bütce, araç yaşı, beklentiler tamamen aynı Küçük bi araştırma sonucu dikkatimi çekenler
    Ford focus, seat cordoba, nissan micra, opel corsa, ford fiesta, fiat stilo, grande punto aklıma gelenler bunlar
  • bence marealara da bakın. 2005-2006 temiz lpgli bi marea çok rahat bulabilirsiniz.
    yakıt lpg ise aşağı yukarı her araba aynı yakıyor. hatta daha ziyade lpg kiti önemli oluyor. zaten yakıt ekonomisi istiyorsanız Lütfen Peşimizden Gelin.
    marea olmaz derseniz o fiyata en iyisi focusI dir. ama tabi o da muhtemelen 2000 model civarı, en az 100.000 km de olur.
  • 2006 2007 dacia logan. önyargı ile bakmayın. ben de önyargılı idim gittim inceledim ve gözümü karartıp aldım. iyi ki de almışım. hele megane1 ya da clio gibi araçlara alınır gözü ile bakıyorsan hiç durma logan al. 2003 2004 dizel clio da olabilir. ama km si biraz yüksek olur 70.000 90.000 arası
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.