Şimdi Ara

Max. 16.000 TL Araç Önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Beni 1-2 yıl idare edebilecek sonrasında elimden çıkarması kolay olan aile aracı düşünüyorum. Klima ve Hidrolik Direksiyon Olması şart 16.000 TL Bütçem var.

Çok eski bir araç düşünmüyorum, Ben Albea ve Clio'lara bakıyordum sizde önerilerinizle yardımcı olursanız çok sevinirim...

• Albea az yakar çok kaçar derler ne kadar doğru bilemem
  • fiesta
  • Albea olabilir ayrıca satışı kolay alternatif fabia ibiza corsa da olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta,Clio,Polo,Corsa alınabilir. Fiesta tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim önerileriniz için.
    Fiesta benimde sevdiğim bir araç ancak bu fiyata güzel temiz bulmak çok zor.
    Polo eski kasaları hiç hoşuma gitmiyor o yüzden istemiyorum.
    Corsa ve Fabia olabilir ancak daha önce hiç kullanmadım nasıldır yedek parça servis filan bilgim yok.
    Albea ve Clio olası seçenekler gibi duruyor hem ikinci el pazarı hemde yedek parça servis bol bulunabiliyor.
    Detaylı önerilerinizi bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxpeyn

Teşekkür ederim önerileriniz için.
    Corsa ve Fabia olabilir ancak daha önce hiç kullanmadım nasıldır yedek parça servis filan bilgim yok.
    Albea ve Clio olası seçenekler gibi duruyor hem ikinci el pazarı hemde yedek parça servis bol bulunabiliyor.

Fabia ve corsa gayet güvenli ( muadillerine göre) ve konforludur parça sıkıntısı yaşamazsınız fabianı motor parçaları polo ile aynı parça sıkıntısı yaşamazsınız ve servisi gatey uygundur yağını suyunu koy unut yakıtı da çok az corsa da aynı şekilde motor fiatla aynı sanırım 1.3 multijet

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    600,000 TL ARAÇ ÖNERİSİ
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • megane 1 1.6 16v 110 151 RTE uygun olur
  • Selamlar, bende 15-16 bin lira civarı bir araç bakıyorum.

Dizel istiyorum ancak Fabia'ların 2001 modelleri felan benzinli hep.

2004-2005 model civarında da Palio, Getz, 206'lar var. Hangisini tercih etmeliyim?
  • Ben de o civarda arac bakiyorum. O ayarda accentler ve ibizalar da var ve nettekilerin cogu kmsi 150 bini gecmis bu devirde temiz arac bulmak zor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmettatli88

quote:

Orijinalden alıntı: maxpeyn

Teşekkür ederim önerileriniz için.

Fabia ve corsa gayet güvenli ( muadillerine göre) ve konforludur parça sıkıntısı yaşamazsınız fabianı motor parçaları polo ile aynı parça sıkıntısı yaşamazsınız ve servisi gatey uygundur yağını suyunu koy unut yakıtı da çok az corsa da aynı şekilde motor fiatla aynı sanırım 1.3 multijet

Eyvallah hocam çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: speed26

megane 1 1.6 16v 110 151 RTE uygun olur

Aynı modelin Coupe olanı var zaten bende hocam araç çok güzel çok hoş ama yedek parça bulamıyorum yakıtıda bana biraz fazla geliyor...
  • seat ıbıza 1.4 tdı olabilir veya fiat Albea 1.3 multıjet
  • 1999 corolla. yuvarlak farlı olanlarından. on numara araç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.