< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Max 170bin tl Turbo Benzinli araç (3. sayfa)
-
-
Aracın motoru, yürüyen aksamı, çoğu mekanik parçası Fiat Bravo ile aynı, ortak parçalar. Gaz, fren pedallarına kadar. Alfa Romeo, Fiat'ın markasıdır. Servis bulunabilirliği sorusuna Fiat'ın 81 ilde servisi olmayan yeri var mı diye sormak gerekiyor sanırım. Fiat servislerine götürürsünüz. Sıkıntı çekmezsiniz. Parça fiyatları, yerli üretim yedek parçası bulunmadığı için düşündüğünüz Clio vb. otomobillerden pahalı olacaktır ama uçuk kaçıkta değil. Zaten filtreler ve yağı suyu harici hangi parçasını değiştireceksiniz ki. Eski serilerindeki Modül arızasını saymazsak sorunlu bir otomobil değil. Kaza yapmadığınız sürece parça fiyatlarını araştırmaya gerek yok bence bir tane civatasını bile değiştirmedim daha aracın. Yağ, su devam.
-
Fiesta al geç :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bi ara onlara segman yaptım Allah belasını versin ne parçası var ne bir şeyi var eksik olsun hiç bulaşmayın ve çok gürültülü
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X