maksimum 140bin km de olması şartıyla ne önerirsiniz? Şahsen 1.2 tsi ibizalara bakmaktaydım ama çevremde çok yok, izmir tarafında bakıyorum. Geçen hafta bir Leon vardı 163 bin tlye fiyatlar uçunca 180 yapmış kaldım öyle ortada. İlerde araç alamayacağımdan şimdi kredi çekip alacağım, o yüzden fiyat ne kadar aşağıda olursa o kadar iyi. Yani fiyat/performans bir araca ihtiyacım var. Küçük olması problem değil, tek kullanacağım. Aracım sadece kaliteli olsun istiyorum.Teşekkürler şimdiden. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MistikBaklava -- 31 Ekim 2021; 19:13:37 > |
Max 170bin tl Turbo Benzinli araç
-
-
Clio 0.9
-
eğer uzun süre kullacaksaniz C segment modellere bakmaya çalışın hocam, 1.2tsi Leon, 1.2 puretech 308 yada 1.2TCe Megane 4 HB bakılabilir.
örnek ilan (ilanla alakam yoktur)
https://www.sahibinden.com/968866484
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 31 Ekim 2021; 20:33:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Neden Clio hocam? Yani VAG grubu varken? Bilmediğimden soruyorum.
-
Hocam megane alabileceğimi bilmiyordum ama şimdi baktım Ege tarafında cidden pert kaydı olmayanı yok benim fiyat bandında zaten 177binden başlıyor fiyatlar. Benim için max 170k maalesef
1.2 puretech motor hakkında ne düşünüyorsunuz bir de 308lerin herhangi bir sorunu var mıdır?
-
fiyat olarak 175'e kadar olan ilanlara bakılabilir hocam, 4-5bin lira pazarlık payı olur 170 civarına biter ciddi alıcı iseniz.
örnek ilandaki megane'a tekrar baktım da km çok yüksekmiş şimdi farkettim, arabadan hiç inilmemiş herhalde :)
1.2 puretech motorlarda buji ve triger kayışı (yağlı kayış) sorunları vardı ama sonradan servislerde bunlar düzeltildi diye biliyorum.
edit: siz Vag grubuna yakinsaniz ibiza'ya alternatif olarak 1.2tsi Fabia'lara da bakılabilir hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 31 Ekim 2021; 21:15:11 >
2013-2014 Golf / Leon 1.2 TSI
-
Hocam en ucuz çıkan ilan 177K ama 33bin tl hasar kayıtlı :D
-
1-2 yaşında sıfıra yakın Clio 4 0.9 Tce bakın.
Ncap 'tan 5 yıldızlı bi araç.
Yakıt ve performans ideal.
2. Araç olarak aldık en fazla ona biniyorum.
hangi model için söylediniz bunu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 31 Ekim 2021; 21:46:22 >
Maalesef son zamdan sonra kalmadı hocam benim bütçemde
-
performans olarak nasıl hocam?
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MistikBaklava -- 31 Ekim 2021; 21:51:46 > -
-
Golf ya da Fiesta
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Çünkü o paraya sıfıra yakın garantili düşük km bulunur. Ben olsam eski vag alacağıma yeni model clio alırım borcu bitene kadar masraf çıkarmasın yeter sonra üstüne konulup yeni model vaga geçilebilir diye düşünüyorum
-
O paraya en hakkını veren araç guiletta, gayet şık duruyor. 1.4 170 hp likler çok iyi gidiyor. Yakıyor ama hakkını veriyor. Ama piyasası olsun dersen, leon golf ceed bakabilirsin.
1.0 i20 de güzel seçim olur
Geçen hafta arkadaşa o paraya 1.2 clio turbo icon paket otm. aldık 2016 model 60 binde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluENight -- 31 Ekim 2021; 23:13:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2015 model ve üstü corsa baktınızmı hocam cam tavanlıları falan var size yakın lokasyonda falan uygun birtane düserse
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Çünkü o paraya sıfıra yakın garantili düşük km bulunur. Ben olsam eski vag alacağıma yeni model clio alırım borcu bitene kadar masraf çıkarmasın yeter sonra üstüne konulup yeni model vaga geçilebilir diye düşünüyorum |
Benzer içerikler
- egea hibrit alınır mı
- kırık tampon tamiri fiyatı
- veka aks yorumları
- autokit pasta cila yorumları
- app plaka muayeneden geçer mi
- swm ankara bayi
- uçan araba fiyatları
- yeni 5008
- byd shark
- honda civic 2022 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X