Şimdi Ara

max 1900 TL laptop tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, laptop almak istiyorum. Biraz araştırma yaptım ancak sizden de yardım isteme gereği duydum. 1900 TLe kadar fiyat performans olarak en uygun laptop tavsiyeniz nedir?

• Gerçek performans istiyorsanız SSD disk li yada hiç olmazsa 7200 Rpm HDD'li Notebooklara bakmanız. Onun dışında diğer özellikleri ne kadar iyi olsa da tam performan alamazsınız...

• msı da tip tasarım yok saman gibi duruyoben daha fena cihaz önereyim oyun amaçlıysa
    http://www.monsternotebook.com.tr/QAL51-GT650M-MONSTER%C2%AE-Q61QAL511.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canobeg -- 7 Nisan 2012; 22:06:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

Oyun amaçlı kullanıcaksanız bunu tavsiye ediyorum

http://www.sanalmarketim.com/urun/4f15aa477fb2f8298683777528bc2374/MSI-GE620DX-822XTR-Core-i5-2450M-6GB-500GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(MSI-Canta,-Gaming-Mousepad-HEDIYE)

kesinlikle katılıyorum alabileceğin en iyi sistem budur.
    +1900 lira verip freedos alma , i5 n55sf bulursan onuda alabilrsin fp ürünleri bu ikisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 46petro -- 7 Nisan 2012; 22:32:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

quote:

Orijinalden alıntı: 34istanbul34

Oyun amaçlı kullanıcaksanız bunu tavsiye ediyorum

http://www.sanalmarketim.com/urun/4f15aa477fb2f8298683777528bc2374/MSI-GE620DX-822XTR-Core-i5-2450M-6GB-500GB-GT635M-2GB-15.6#34;-Full-HD-FreeDos-(MSI-Canta,-Gaming-Mousepad-HEDIYE)

kesinlikle katılıyorum alabileceğin en iyi sistem budur.

şaka gibi

• iki laptobu fiyat ve özellik açısından karşılaştır ve monsterın üstünlüğünü kendin gör. amacın performanssa o kadar paraya msı falan alma. çok kral monster alırsın. Ayrıca freedos olmasınıda takma. artık çocuklar bile windows kurabiliyo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burhany43

iki laptobu fiyat ve özellik açısından karşılaştır ve monsterın üstünlüğünü kendin gör. amacın performanssa o kadar paraya msı falan alma. çok kral monster alırsın. Ayrıca freedos olmasınıda takma. artık çocuklar bile windows kurabiliyo

doğru söze ne denir
    ah 1 ay oncede bu model olcaktı hiç gdip dell alırmıydım

• quote:

Orijinalden alıntı: canobeg

quote:

Orijinalden alıntı: burhany43

iki laptobu fiyat ve özellik açısından karşılaştır ve monsterın üstünlüğünü kendin gör. amacın performanssa o kadar paraya msı falan alma. çok kral monster alırsın. Ayrıca freedos olmasınıda takma. artık çocuklar bile windows kurabiliyo

doğru söze ne denir
    ah 1 ay oncede bu model olcaktı hiç gdip dell alırmıydım

Arkadaşlar sonuna kadar haklısınız.Aynı fiyata çok daha üstün özelliklerde Monster tabi ki alınabilir ve daha mantıklı da.Ama yukarıda tavsiye isteyen arkadaş acaba o kadar bekleyebiliyormu?Ben bile İVY işlemcili kepler kartlı laptopları bekliyorum.Ve Bir kaç ay sonra bende Monster alabilirim.Ama beklemek istemiyorsa şu an alabileceği en iyi laptop yukarıda tavsiye ettiğim MSİ dır

• @34istanbul34 bekleyebilirim hocam.

Tavsiyeleriniz için çok teşekkürler. Hepsini değerlendireceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.