Şimdi Ara

Max 1M otomatik ikinci el önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Max 1M - 1.05 M civarına kadar benzinli (LPG hiç takılmamış), sedan otomatik bir araç arıyorum. Henüz 5,5 aylık bir oğlum var. Bebek arabası şu bu derken hatchback polo arabaya sığamıyoruz.

Biraz araştırdım ama marka konusunda biraz seçiciyim.

Honda civic 2012-2014 makyajlı kasalara baktım. Bagaj hacmi pek beklentimi karşılamadı. Japonda cvt sorunsuz diyorlar o beni biraz etkiledi sadece.

Toyota corolla 2014-2015lere baktım. Bagaj civic'lere göre biraz daha geniş. Aynı şekilde 2011lere de baktım ama onların otomatiği 4 ileri yazıyordu. Herkes 7 ileriyi çıkarırken Toyotada hala 4 ileri otomatik olması çok garip.

Ford mondeo baktım. 2014-2015 modellere. 160 hp beygir koymuşlar ama nasıldır iyi midir hiç bilgim olmayan bir marka-model.

Passat 2012-2013 1.4 tsi bluemotion 122 ve 160 hp'lere baktım. 1M'yi biraz geçiyor ama araç bayağı güzel duruyor. Hangisi tutulan modeldir, sorun yaratmaz tabi bilmiyorum. Bagaj hacmi beni benden aldı: 565 lt.

Bir de 2012 passat variantlar gözüme çarptı. 150 hp olanlar. Normal passattan biraz daha düşük fiyatları.

Vites, bakım, masraf vb gibi konularda bu markalar üzerinden beni yönlendirebilecek var mıdır? Artısı eksisi belirterek yazabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Olası şanzıman problemleri sorun değil 50-100 harcarım diyorsanız b7 passat
    Ya da corolla civic egea megane veya premium segmentte w204 c180 tercihim olurdu
    Yine mondeo derseniz 2.0 tdci makyajlı olanlar iyi arabadır ama piyasası malesef pek yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • honda city

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. EL ARAÇ ALCAM BÜTÇE 750
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.