Şimdi Ara

Max 2000'e Program Ve Oyun Bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene elektrik elektronik mühendisliğine başlıyorum ne önerirsiniz?Hem oyunlar için hem programlar için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Valiantlion71

Bu sene elektrik elektronik mühendisliğine başlıyorum ne önerirsiniz?Hem oyunlar için hem programlar için?

http://www.sadecenotebook.com/acer-aspire-e1-572g-nx-mfhey-004-notebook-pmu360866

http://www.sadecenotebook.com/asus-x550ln-xo007d-notebook-pmu324158

• İşlemci hızı neden düşük hocam o.O? Herhangi bir sorun yaratır mı?
  • Valiantlion71 V kullanıcısına yanıt
    U serisi işlemcilerdir yani az güç tüketen olduğundan düşük hızda çalışır oyuna filan girdiğin zaman turbo modda çalışır hızı artar yalnız pek performanslı bir model değildir sonuçta ultrabook işlemcisi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiegro

U serisi işlemcilerdir yani az güç tüketen olduğundan düşük hızda çalışır oyuna filan girdiğin zaman turbo modda çalışır hızı artar yalnız pek performanslı bir model değildir sonuçta ultrabook işlemcisi

Anladım hocam peki tavsiye edermisiniz?Performans açısından yeterli olurmu olmazmı?
    Programlarda diğer i7 ye göre biraz daha uzun sürer ama pek fark ettirmez oyun olarak basit oyunlarda fark olmaz ör fifa pes vb yalnız battlefield 4 gibi oyunlarda 4 çekirdek şarttır
  • quote:

Programlarda diğer i7 ye göre biraz daha uzun sürer ama pek fark ettirmez oyun olarak basit oyunlarda fark olmaz ör fifa pes vb yalnız battlefield 4 gibi oyunlarda 4 çekirdek şarttır

Anladım sizin önerdiğiniz bir bilgisayar var mı peki hocam?Max 2000 fakat farklı durumlara göre +100 felan olabilir
    2000-2100 lira arasında en çok performans veren cihazlar lenovo Z510-Z710 Acer aspire v3 özellikle Lenovo Z510 i7 li modeli tavsiye ederim 1900-2000 arası olması lazım 17.3 inc isterseniz Lenovo Z710 yada aspire V3 bakabilirsiniz
  • quote:

2000-2100 lira arasında en çok performans veren cihazlar lenovo Z510-Z710 Acer aspire v3 özellikle Lenovo Z510 i7 li modeli tavsiye ederim 1900-2000 arası olması lazım 17.3 inc isterseniz Lenovo Z710 yada aspire V3 bakabilirsiniz

Hocam aklımda lenova z510 i5lisi vard i7lisine baktım da heryerde tükenmiş ama fiyatı ve özelikleri kafama yattı gibi oyunlardada medium-highta oynayabilirmiyim peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valiantlion71 -- 21 Ağustos 2014; 19:51:32 >
  • Birde Hocam İ5lisi ile İ7 lisinin arasında ne kadar performans farkı olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.