Şimdi Ara

Max 2000 Tl Bütçe Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.şuan xperia sola kullanıcısıyım telefonum 18 aylık fakat aşırı sorunku olduğu için telefonu değiştirmeye karar verdim.Başlıktada yazdığım gibi max bütçem 2000 tl.Önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz daha bakla Lg G3 al pişman olmazsın.İllahada şimdi alıcam dersen Htc One M8 yada Xperia Z2 ikilisinden birini tercih et.
  • Önerin için teşekkürler ama benim bütce 2000 iki telefonda 2500 civarı yoksa ben z2 istiyordum elimdeki bütçe okadar :)

• Xperia z1 ve ya note 3.

• quote:

Orijinalden alıntı: onur3372

Önerin için teşekkürler ama benim bütce 2000 iki telefonda 2500 civarı yoksa ben z2 istiyordum elimdeki bütçe okadar :)

Z2 2150 Tl paralel ithalatla ama bilemem internetten alabilirmisin.
    Alamam dersen G3 2000 altına gelicektir.Bekleyemem dersen G2 al paran cebinde kalsın mis gibi cihaz.
  • quote:

Önerin için teşekkürler ama benim bütce 2000 iki telefonda 2500 civarı yoksa ben z2 istiyordum elimdeki bütçe okadar :)

birazcık zorlasan burdan alırsınhttp://www.bizdeuygun.com/Cep-Telefonu-696
  • Z1 kaliteli olarak söyleniyor g2 den daha iyi olarak söyleniyor

• Biraz beklersen Z2 ve G3 o fiyata alınır.Acil ise G2 al 600-700tl cebinde kalır.
  • quote:

Z1 kaliteli olarak söyleniyor g2 den daha iyi olarak söyleniyor

Z1 ile G2 arasında performans olarak fark yok.İkisininde farkları var.

G2'nin ekran görüntüsü daha iyi Z1'in biraz soluk.
    Z1'in su geçirmezliği ve sağlam kasası var birde 20 mp kamerası var 13mp'e karşı.Ben olsam G2 alırdım aradaki fiyat farkına değmez.
  • quote:

Z2 için HepsiSony sitesi 2199 TL'den ön sipariş alıyordu 30'unda göndereceklermiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.