Merhaba arkadaşlar araba almak istiyorum.bunun için max 20000 tl gibi bir ücret koyduk.araba: 1-kesinlikle dizel olmalı 2-düz vites otomatik vites fark etmez 3-sedan yada hb 5 kapı(!!!3kapı degil!!!)olacak 4-2000 model üstü olacak 5-150000 km yi geçmeyecek 6-100 beygirden fazla olsun olmassada mühim degil arkadaşlar bu aradıgım kriterlerde araba bakıyorum
yardım edicek yokmu
quote:
Orijinalden alıntı: aragorn1991
1-kesinlikle dizel olmalı
O zaman Bunun için B sınıfı almamalısınız.Çünkü B segment dizeller gürültülü çalışıyor veya ses yalıtımları o kadar iyi olmuyuor motor kaput alanı dar olduğundan hangisi olursa olsun kafa şişiriyor dizel motor. C sınıfı bir dizel bakmanızı öneriyorum.Bu fiyata Hyundai Era ları bir inceleyin isterseniz [:"(]
Seat İbiza veya Cordoba hem model yılı olarak daha genç olur hem de daha donanımlı olur. 2006 model İbiza 1.4 TDI s-rider biçilmiş kaftan...
Megane ıı dizel yakıt ekonomisi, sessiz olması , C sınıfı olması, eskimeyen tasarımıyla hala dikkat çekmesiyle ve ikinci elde kolay alıcı bulmasıyla kriterlerinizi karşılayacaktır.
quote:
Orijinalden alıntı: sezginaydogan
Megane ıı dizel yakıt ekonomisi, sessiz olması , C sınıfı olması, eskimeyen tasarımıyla hala dikkat çekmesiyle ve ikinci elde kolay alıcı bulmasıyla kriterlerinizi karşılayacaktır.
Bütçeden haberiniz yok sanırım. Maksimum 20.000'e dizel araç isteniyor. Temiz, pert olmayan, her tarafı boyalı olmayan, taksi çıkması olmayan, şirket aracı olarak ırzına geçilmemiş olan, hava yastığı patlayıp içi boş bırakılmış olmayan dizel Megane 2'ler 23-24 binden başlıyor. Altına bulunanlar ya gerçekten acil paraya sıkışmıştır ya da saydığım özelliklerden en az 1'i mevcuttur.