Şimdi Ara

Max 21bin tl araç tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhabalar arkadaşlar uzun bir zamandır araçlara bakıyorum kısmet olursa üçüncü aracım olacak ve inanın şu ana kadar edindiğim tecrübeler ve araştırdığım kadarıyla iyi bir usta bulup sıfır arabaya bakıp sıfır almaktan başka çare kalmıyor gibi internette o kadar çok kazalı araç var ki yazım şekillerinden üsluplarından kazalı olduğu bile anlaşılan tipte anlatımlar vat. piyasa galerici ve al satçıların eline düşmüş bende temiz araç öncelik olmakla beraber B sınıfı C sınıfı ve D sınıfı araç alabilirim mesela lagunalar hoşuma gitmekle beraber kazasız pek bulamıyorum.Kazasız ve orijinal olduğu iddia edilen araçlar çok yüksek fiyatlarla satılmaya çalışılıyor ilk defa bu fiyat aralığında araç alacağım daha önceki araçların ilk aracım Lada Samara idi ve ikinci aracım Accent 99 model yumurta kasaydı.kesinlikle klima ve ABS şart Bunun dışında hemen her araba tavsiyenizi inceleyebilirim Ben de elbette ucuz parça yerli ve az yakan araç isterim ama sıradışı araçlarada son derece açığım herkes gibi aynı model araçlara(megane,clio,polo,logan,linea gibi) binme meraklısı değilim tek isteğim Sağlam ben arabayım diyen bir araba arıyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var çok teşekkür ederim lütfen beni yalnız bırakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.