Şimdi Ara

Max 26.000 Tl civarı Otomobil Yadım Lütfen ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bilgilendirdiğin için cok sagol birde sunu sorcam Megane II 1.5 mi yoksa 1.6 mı daha ideal ? ama dizel olacak
  • CafeMarina kullanıcısına yanıt
    1.6 dci motor yok hocam henüz o flulara yeni manuel çıkardılar diye biliyorum.1.5 100 hp alırsanız yakıtı 4.6 uzun yolda 4.1 e bile indirdiğim oldu.80 liği dahada az yakıyor diye duydum yakıt konusunda mutlu eder ama kötü yerden mazot aldığınız anda da aynı şekilde mutsuz eder enjektörler direk bozuluyor.yokuşu güzel çıkar asla kuş hissiyatı vermez insana onuda söylüyüm benim tavsiyem 1.5 dci 105 hp çıkardılar 6 ileri ama onlarda pahalıdır binenler çok övüyor torg da 240 olunca tabi maşallahı var.yakın zamanda era kullandım accent daha 80 bindeydi dizel 1.5 crdi çok performanslı motor özellikle kalkışlarda ama kuş işte hiçbi albenisi yoktu frenleride megane 2 lere göre kötü geldi bana 90 la giderken aynı anda gazladığında megane 2 100 hp alır onu ama 200 lere geldikçe bilemem virajlarda çok daha güvenli megane 2 arada bariz kalite farkı var erada motor boğuldu megane 2 de asla öyle bişey olmaz

• 2010,2011 Cruze alınabilir.

quote:

Taş çatlasa 27.000
  • Cruze ler tutuluyor mu hocam o araba hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim ?
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Yok abi bu ne bunların kaporta falan güvercine vursan nerdeyse eğilecek konumda bu araba virajlarda cok savrulur :(
    bagaj kapağına benimkine elim alışmış aynı şiddette kapatayım dedim elimde kalıodu
    :D Abi o arabalarda bildiğim kadarıyla yakıt sadece ön plandaymış gerisi diğer arabalara oranla hikaye :P :D
    yakıt bide kalkış güvenlik 0 ya ölümüne bir araba :D
    OO arabalar hakikaten oyleymiş ama güvenlik olarak Megane iyimiş Fren sistemi üst seviyeimiş (Y)
    dedim sana hocam binmeyen anlayamaz renonun en iyi arabalarından biri bence efsane seridir 2 ler forumda da desteği bolhttp://forum.donanimhaber.com/m_6890275/mpage_307/tm.htm
    Kardeşim bizim burda bi tanıdıkta 1.6 mı yoksa 1.5 Dnymic var 160.000 km sağ arka kapı değişmiş çizikten dolayı azıcık boya varmış rengi gri tahminen kaç tl eder?
  • Toyota corolla Hatchback

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeMarina

Cruze ler tutuluyor mu hocam o araba hakkında hiç bir bilgiye sahip değilim ?

Avrupa'dan çekileceği için 2.el piyasası durgun hocam.
  • Hocam Cruzeleri biraz araştırdımda pek güzel bir araba gibi gelmedi bana :(
  • Kaptan Ross kullanıcısına yanıt
    Toyotalarda cok güzel araba hocam
    benzinlidir hocam o benim yakın bi arkadaşımda var satmak için atla karayı seçiyor 9.6 ya düşürmüş geçen yakıtı gazı kökledimi 11 lt civarı dedi bana 1.6 benzinli motor var hocam almışken dizel al pişman olma
    Cruze ler cok acayip yakıtı varmış ya :) şehir içini tahmin edemiyom :D
    az önce mazot aldım araba şuan çok yakıo benim o hali bile mutlu edio insanı mazot filtresi klasik bakıma gircek yakında o zaman koklucak :D cruzeler kasa ağır demekki ondan da olabilir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeMarina

Kardeşim megane 2 belli bir hıza ulaştıgında araba titriyor diyolar ? ne kadar dogru ne kadar yanşlış bilmiyorum

Megane 2 1,5 dci otobanda 180 km hiz yaptim gram titreme yoktu rahat 200 yapardim araac dizel oldugu icin cekindim konforlu ve yalitimi iyi ama takur tukur ses gelio on konsolunda oda cukurlara girerken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.