Şimdi Ara

Max 26.000 Tl civarı Otomobil Yadım Lütfen !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Selamun Aleyküm Arkadaşlar Bir araba almayı planlıyoruz ama hangisini alacagımıza karar veremedik Ben diyorum Ford Focus Babam diyor onlar biraz pahalıya kacıyor Babamın dediği araba Megane II aslında babam pek Renault tarafından yana değil ama işte parça ucuz olunca Fiyat olarakta biraz cazip gelmiyor değil ama Fiat Linea yıda düşünmüyor değil zaten Max bütçemiz 26,000 Tl civarı ama annem Ford Focus Hb kasa tarafından biraz pahalıda olsa sakladıgı altınları verme taraftarı :D :D
    ama Taş çatlasa 27.000 tl
    Sizce Hangi Arabayı almak daha Mantıklı ?

Megane II
    Ford Focus 1.6 Dizel Manuel
    Fiat Linea 1.3 MultiJet
    Opel Astra 1.6 HB

Megane II = amcam diyor megane II alın o biraz babamın kafasını karıştırıyor megane bildiğim kadarıyla yol tutuş olarak Focusa gore yetersiz kalıyormuş
    Ford Focus= Otomatik viteslilerde şanzuman sıkıntısı varmış diyorlar (Her kafadan bir ses :D )
    Fiat Linea = Babam diyor oğlum 1.3 motor yetersiz kalır diyo Kamyon araba sollamada falan gitmez o araba
    Opel Astra= Ne yalan soylim onu fazla araştırmadım Alman arabası başka oluyor tabi Amcam durma diyor Opelin parçası pahalı sanki biz arabayı durma duvara toslayacagız :P
    Eğer sizinde bu bütçeye göre bir tercihiniz varmı ?
    Arkadaşlar şimdiden görüşleriniz için Teşekkür ederim Kalın sağlıcakla Allah'a emanet olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CafeMarina -- 8 Haziran 2014; 17:18:47 >

• yardım edecek yokmu arkdaşlar Help me!
  • quote:

Orijinalden alıntı: CafeMarina

yardım edecek yokmu arkdaşlar Help me!
    ++++++++++++ Güncel konu !!!!!!!!!!!!!!!!!1
  • Çok arada fiyat demişssin kardeş tam ondandir :)
  • quote:

++++++++++++ Güncel konu !!!!!!!!!!!!!!!!!1

Alıntıları Göster
    4 üde güzel araba bence :D fiyat ve özellik olarak karşılaştırın hepsini hangisi daha donanımlı ve daha ucuzsa onu alın bide linea nın motoru sanıldığı kadar güçsüz değil. Ama en mantıklısı astra veya focus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SweentLyy -- 8 Haziran 2014; 17:18:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Çok arada fiyat demişssin kardeş tam ondandir :)
    ben olsam focus alırdım kullandığım araç megane 2 sedan privilage 100 hp olmasına rağmen ataklık istiyorsan kaçarak uzaklaş genişlik konfor yalıtım iyi olsun diyorsan gel megane 2 ye almışken privilagesini almalısın yakıtı güzel eğer dizel düşünüyorsan focus 1 liire fazla yakıyormuş ben focus alsam bide chip tuning yaptırrım üstüne yol tutuş seni mağdur etmez megane 2 de ama serilik arama demiş olayım lastiklerin de michelin primacy 3 olduğunu farzedersek megane seni uzun yolda memnun eder

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Kardeşim megane 2 belli bir hıza ulaştıgında araba titriyor diyolar ? ne kadar dogru ne kadar yanşlış bilmiyorum
  • Vengace V kullanıcısına yanıt
    Derken ? :D :D
  • CafeMarina kullanıcısına yanıt
    hocam son hız 195 gördüm dahada basamadım yol müsait olmadığı için aracı bir senedir kullanıyorum benden önce 7 senede babam kullandı sonra o fluya geçti renocu olduğu için araç bana kaldı ne babam ne ben böyle bi sıkıntı yaşamadık aracın km si de 216 binde düşün yani
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    babam 1.3 motor duydumu diyor o yaramaz kalkış falan iyi değildir ama MultiJetin ne oldugunu bilmiyor ne kadar anlatsanda boş ama astra larda güzel araba ama işte focus mu astramı ne desem boş :(
  • quote:

babam 1.3 motor duydumu diyor o yaramaz kalkış falan iyi değildir ama MultiJetin ne oldugunu bilmiyor ne kadar anlatsanda boş ama astra larda güzel araba ama işte focus mu astramı ne desem boş :(

Focusun yol tutuşu daha iyi diye biliyorum. Astra hakkında fikrim yok
    Hocam valla ben pek renault taraftarı değilim ne bilim cok dandik geliyor bana Ford ile kıyaslarsak :(
  • SweentLyy kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Focusu cok övüyorlar bu konuda ama Otomatik vitesinde sıkıntı yaşayanlar varmış heralde
    hocam 70 bin verip peder flu aldı kapı kolları megane 2 ninkinden kötü kapıları bile daha dandik geliyor bana megane 2 den ama megane 2 privilageyi özellikle söylüyorum donanım olarak ve güvenlik olarakda iyidir binmeden karar verme ha dersen ki direk focus alıcam ona saygı duyarım focuslar iyi araçlardır hatta alabiliosan titanium falan baksan dehşet ül vahşet
    benimki bunun far yıkama ve sunrofsuz modeli diğer herşeyi aynıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-privelege-plus-full-plusfull-166107690/detay/
    Titanium fiyatları biraz tuzlu hocam biz ful olmayanına bakalım derim :D hem senin o Megane II cok pahalı be hocam :D
    benimkinin fiyatlar 26-27 ye var privilage diye aratırsan çıkar sunrofsuz xenonsuz modeli fiyatına göre daha tavsiye eden gelecektir görürsün bak :D

hocam bunların donanımı hakkında bilgim yok ama orda modifiye edilmiş güya bir beyaz focus var ondan uzak dur adam merceksiz fara xenon çakmış rüzgarlık falan beter etmiş arabayı alıyımda xenon yapayım dersen çok pahalıya patlar bunlarda hocam haberin olsun modifiye gibi bir düşüncen varsa sana önerim düşük km li bak bunlardan bide sor bakalm baskı balata ne zaman inmiş volan değişmişmi bunlar hep fiyatı yüksek parçalar sende patlamasın alırken expertize sok bakım faturalarını iste keyfine bak son olarakda dyno yapabilirsin motorun verimliliğini ölçmek adına
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.