Şimdi Ara

Max 30K ile sonradan güncellenebilir sistem önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Ben pc toplama işlerinden hiç anlamayan biriyim. Yıllarca laptop ve ps4 kullandım ancak ekran kartı işlemci anakart uyumları ile ilgili bilgim sıfır. Bu nedenle önerilerinize ihtiyacım var.

Sadece kasa için ayırabilecek 25-30k bandında param var. Bu nedenle yapacağınız öneriye monitör dahil olmasına gerek yok.

Beklentim mantıklı mı bilmiyorum ama isteğim 3070li bir sistem kurmak ya da daha çok önereceğiniz bir kart da olabilir. Ancak asıl isteğim bir süre sonra mesela 2-3 sene sonra bu ekran kartını 4070 hatta belki 4080e güncellemek. Bunun için işlemcimin ana kartımın ne olması gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

Bir de çok merak ettiğim bir başka konu da şu; şimdi 6750xt li sistem kursam mesela sonradan nvidia ekran kartlarına geçiş yapabilir miyim? yani amd ile nvidia arasında geçiş yaparken diğer donanımları da değiştirmem gerekir mi?

Sorduğum sorularda mantıksız yerler varsa bilgisizliğime verin lütfen. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 11 Mayıs 2023; 15:24:23 >

• Bu makinaya ilerde istediğin e.kartını da takarsın.

• Çok teşekkür ederim hocam

• Rica ederim Yalnız dediğim gibi bu 620 serisi anakartlar TR ye geç girecek. İlk parti girdi,bitti. Bunu zor buldum. Diğer modeller, yani bu çipsetli olmayanlar var ,ama çok pahalı. Bütçeniz varsa ,hiç değilse anakrtı hemen alın,dursun.

• Aceleniz yoksa 4060ti bekleyebilirsiniz hem daha güncel hem daha az güç tüketiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.