Bildirim
max. 36.000 Tl bütçe
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güncel kasa mondeo bulunabilir. Temizini denk getirirsen tavsiye ederim. -
e46 -
ford mu Allah göstermesin neden mi?
2010 yılında sıfır araç aldım ertesi gün reklam giydirilmesi soucu müyaneye girmesi gerekti aracın faturasını yanlış kestikleri için sahtekarıktan dolandırıcıktan içeri girecektik motor şase nosu hepsini yanlış yazmışlar sebebini sonra öğrendik kaskodan faydalanılmasın diye böyle bir ola baş vurulmuş ve aracı 20 saat sonra çamuru gitsin diye yıkadığımızda içerisine su aldı arka camdan ve bu cam olayından doayı 4 kez 150 km uzaklıktaki servise gittim ve en sonunda cam değişim kararı aldılar ve cam ne servisde nede fab. bulunamadı 2 ay sonra ancak buldular bunuda geçtim ont2 yıl sonrasında 3 yıl garantili araçda servis kayıtlarınada gecen küflenme ve boyada deforma çıktı onu bile fab. kabul edilmedi. böyle bir arabamı aman uzak dursun -
Fiat bravo
1.6 multijet.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şehir içinde az yaksın park sorunu olmasın araç sorun çıkarmasın modeli yüksek olsun diyorsan punto veya puntoya benzer b-c sınıfı dizeller uygun....
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
SEAT LEON 1,4 TSİ BENZİNLİ BULDUM 2010 MODEL VE SANRUFA KADAR FULL 37000 CİVARI MAX FİYATLARI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X