Şimdi Ara

max 380 için öneri ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde 380 ytl var.Ama hangi telefonu alıcağıma hala karar veremedim.Sizce hangi telefonu alırsam paramı boşa harcamış olmam?

• SE w810i
  • İhtiyaçlarınıza göre W810i yada 6233 tavsiye ederim.
  • Mujim'in de dediği gibi isteklerine göre şu üç telefon arasından seçim yapmalısın :

- Sony Ericsson W810
    - Nokia 6233
    - Motorola Rokr E2 (Yukarıdaki iki telefon kadar iyi olmasa da fiyatının karşılığını fazlasıyla veriyor.)

Karar senin...
  • roky e2 - d900i - 6300
  • ben de gene raks 667 ve raks 668'i tavsiye ediyorum her zamanki gibi.. incelemende fayda var.
  • arkadaşlar w810i, rokr e2 ve 6300 yi pek düşünmüyorum rokre2 görüntü olarak hoşuma gitmiyor, w810 iyide ailemde kullanan çok var istediğimde kullanabiliyorum, 6300 ın bataryası zayıf deniliyor..Bende uzun bir süre raks almayı düşündüm özellikle 667 yi fakat garantsini nerelerin aldığını pek bilmiyorum sanırım anadolu yakasında 1 tane yetkili servis vardı o kaparnırsa ne yapacağım (biraz panaroyak gibi oldum ama :D ) Nokia 6233 ü alabilirim fakat daha demin baktım onun da 3110c den fazla bir farkı yok gibi(tabi ses ve görüntüyü bilemem kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim)..Yorumlarınız için teşekkürler, daha tam karar vermedim önerilerinize devam ederseniz sevinirim :D
  • quote:

arkadaşlar w810i, rokr e2 ve 6300 yi pek düşünmüyorum rokre2 görüntü olarak hoşuma gitmiyor, w810 iyide ailemde kullanan çok var istediğimde kullanabiliyorum, 6300 ın bataryası zayıf deniliyor..Bende uzun bir süre raks almayı düşündüm özellikle 667 yi fakat garantsini nerelerin aldığını pek bilmiyorum sanırım anadolu yakasında 1 tane yetkili servis vardı o kaparnırsa ne yapacağım (biraz panaroyak gibi oldum ama :D ) Nokia 6233 ü alabilirim fakat daha demin baktım onun da 3110c den fazla bir farkı yok gibi(tabi ses ve görüntüyü bilemem kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim)..Yorumlarınız için teşekkürler, daha tam karar vermedim önerilerinize devam ederseniz sevinirim :D

Nokia 6233'ün ekranı, fotoğraf kalitesi (2 MP), video kayıt kalitesi (VGA@15 FPS 3GP) ve bataryası (1100 mAH lityum iyon) Nokia 3110 Classic'e göre daha iyidir. Tavsiye ederim.

• WALLA SECİYİM AMA BU DURUMDA 6233!!
  • arkadaşlar daha demin gezerken SE K530i yi gördüm ereyonda fiyatı 387,45 YTL sanırım 7 ytl fazladan verebilirim acaba ne dersiniz hem flaşlı hem önde kamerası var? Acaba sesi nasıldır kamerası falan iyimidir siz bu konuda ne diyorsunuz? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: arduss

Arkadaşlar elimde 380 ytl var.Ama hangi telefonu alıcağıma hala karar veremedim.Sizce hangi telefonu alırsam paramı boşa harcamış olmam?

yazilan seceneklere bir de Asus V80 modelini eklemek gerekiyor sanirim..bu paraya 2 mp kaliteli kamera, otofokus, makro, flash, 2 inc, 176x220 piksel kaliteli ekran, 55 mb hafiza, 3D ses kalitesi, radyo, mp3, ekolayzir, bluetooth, artirilabilir hafiza, ucus modu, video kayit, email destegi, java, kulaklik girisi, usb baglantisi, bluetooth stereo profili, pictbridge gibi epey ozellige sahip..mutlaka incele derim..
  • arkadaşlar se K530i kullanan yok mu bilgi almam lazım yarın yada ondan sonraki gün alacağım telefon sesi, görüntü kalitesi nasıl lütfen yarım edin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..Knight..

quote:

arkadaşlar w810i, rokr e2 ve 6300 yi pek düşünmüyorum rokre2 görüntü olarak hoşuma gitmiyor, w810 iyide ailemde kullanan çok var istediğimde kullanabiliyorum, 6300 ın bataryası zayıf deniliyor..Bende uzun bir süre raks almayı düşündüm özellikle 667 yi fakat garantsini nerelerin aldığını pek bilmiyorum sanırım anadolu yakasında 1 tane yetkili servis vardı o kaparnırsa ne yapacağım (biraz panaroyak gibi oldum ama :D ) Nokia 6233 ü alabilirim fakat daha demin baktım onun da 3110c den fazla bir farkı yok gibi(tabi ses ve görüntüyü bilemem kullanan arkadaşlar söylerse sevinirim)..Yorumlarınız için teşekkürler, daha tam karar vermedim önerilerinize devam ederseniz sevinirim :D

Nokia 6233'ün ekranı, fotoğraf kalitesi (2 MP), video kayıt kalitesi (VGA@15 FPS 3GP) ve bataryası (1100 mAH lityum iyon) Nokia 3110 Classic'e göre daha iyidir. Tavsiye ederim.

+1

Şuanda fiyatına göre en kral telefon w810i

Bence ikisi arasında bi tercih yapmalısın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.