Şimdi Ara

Max. 4.500Tl ye Araba Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • mumkünse öneri ediceğiniz araçları sakarya veya itanbuldan gösterırsenız daha makbule gecer
  • pazardan temiz beyaz bir 94 şahin bulabilirsen senin için en iyisi olur
  • eniştem 12 yıl kullandığı springi lpg li olmasına ve tertemiz kullanmış olmasına rağmen 4.250 ye sattı. düşünün derim. en az kalas araç odur bu fiyatlarda.kaç kere istanbul bursa yaptım o araçla.parasına göre iyi.
  • Ben olsam temiz derli toplu bir Taunus alırım bakarım keyfime.
    Zamanında az hırpalamadım keratayı.

Çok araç geldi geçti, şimdi de Mercedes var, ama o araçtan aldığım zevki alamıyorum.
  • 88 şahinler 4 vites olabilir dikkat et. Benim tavsiyem çok daha yeni bir samara almandır. Yakıtta inanılmaz fark var. Parça fiyatları hemen hemen aynı. Hatta bazen samara daha ucuzdur. Yol tutuşu daha iyidir. Kalite olarak %10 daha düşük olabilir ama çok fark yoktur. Önden çekerdir. tamamı 5 vitestir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

88 şahinler 4 vites olabilir dikkat et. Benim tavsiyem çok daha yeni bir samara almandır. Yakıtta inanılmaz fark var. Parça fiyatları hemen hemen aynı. Hatta bazen samara daha ucuzdur. Yol tutuşu daha iyidir. Kalite olarak %10 daha düşük olabilir ama çok fark yoktur. Önden çekerdir. tamamı 5 vitestir.

Samara rus değilmiydi
  • samara almaktan bahsetmil arkadaş fatih hocam yılın gafını yaptun şu anda bence editle.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder61 -- 9 Haziran 2011; 1:42:59 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.