Şimdi Ara

Max 4000 tl laptop önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba uzun süredir bilgisayar araştırıyorum. Elimdeki bilgisayarı da bozunca artik bir tane alma zamani geldi. Acer v17 Nitro alacaktım ancak fiyatı cok arttığı icin daha iyi donanımlı bilgisayarlar buldum. Size de hangisini almam konusunda danışmak istedim.

İlkihttp://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-y700-80kv005nus-gaming-notebook-fiyati,211757.html
    Biri bana şu laptopun metal kasalı ve mat ekranlı olduğunu soylerse hemen şimdi alacağım. Resimlerde plastik gibi ama baktığım her yerde metal olduğu söyleniyor. Birde mat ekran önemli benim icin eski bilgisayarda epey sorun oluyordu. Donanim olarak da çok iyi bu pc ama hdd si 5400rpm. Ssd olduğu için pekte sorun olmaz diye düşünüyorum. Ekran 4K olması film izlerken harika. Birde 17 inc olsa çok iyi olacakmis.

İkincisi
    http://www.monsternotebook.com.tr/abra/MONSTER-ABRA-A7-V6-4.html
    Fiyat olarak daha uygun ve donanım olarak gayet makul. Hdd yok ama içindeki ssd m2 olduğu icin takilabilir. W10 yok ama sorun değil. Tasarımı lenovo kadar iyi değil ama 17 inç.

Bunun dışında sizinde önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden yardimlariniz için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kullandigim Monster tulpar t5 ikinci yila yaklasirken hasat oldu.Detaylara girmek istemiyorum.Ama monster tavsiye etmiyorum su an.Ilk yazdigin laptopa gelecek olursam dedigin gibi ozelliklerden hdd'nin 5400 rpm'nin disinda one cikan bir kusuru yok su an.Ama biraz daha arastirma lazim.Sogutucusu nasil acaba?Malzeme kalitesi nasildir?ek ozellikler nasil?Teknik servis vs..Ama guzel bir secenek gibi fiyatta guzel.Ayrica dun vatanda 3600 lira olan Asus N551vw-CN006t su ana kadar arastirdiklarim iceriden de en iyisi net bir sekilde.Lenovadan farki 7200 rpm harddisk olmasi ve Blu-Ray oynaticiya sahip.Ekran 4K degil tabiiki.Dun gece asusu almayi dusundum bugun alacaktim ama fiyat 4100'e yukseldi maalesef onun icin geriden arastirmaya ve beklemeye basladim.

• Youtubede izlediğim testlerde Gta 5, Witcher 3 gibi oyunlarda bile gpu sıcaklığının 70-73 derece olduğunu gördüm. Ayrıca ekran aslında parlak fakat uzerinde mat bir jelatin var ve oyle hemen cıkan jelatinlerden değil kendi rızanla çıkartabilirsin ancak. Su lenovo nun metal kasalı olduğundan emin olsam simdi sipariş vericem.

• Onun icin en iyisi alacagin firmayla iletisime gecmek.Benim onerdigim asus'a bakabildiniz mi?

• zonar Z kullanıcısına yanıt
    y700 çok iyi fiyat, ssd li 4k ekranlı 16gb ramli i7 gtx 960 için çok çok iyi fiyat kanımca. bilmiyorum diğerleri ne der benim bile alasım geldi sadece ekran kartı eski nesil olacak yakında..

abrayı boşver çok sönük kalıyor öbürünün yanında

edit: bu modelin ekranı buyuk ihtimal 4k değil, istanbulbilişim yanlış yazmış olabilir teyit etmek lazım almadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.C.Eylem -- 2 Ağustos 2016; 19:54:20 >
  • Dediğiniz laptop önceden de takip ettiğim bir bilgisayardı. İndirimli fiyata alınır fakat ne yazikki geç kaldık.
    Bugün istanbulbilişim i aradım ve kasa materyalini sorduğumda sadece stokları inceleyebildiklerini, özellikler kısmında yazmıyorsa bilgileri olmadığını söyledi. Muhtemelen lenovo alacağım ama biri kasanın metal olduğunu doğrularsa içim rahat edecek.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000-9000 tl laptop önerisi
    8 yıl önce açıldı
    45.000 TL Laptop önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.