Şimdi Ara

max 4000 tl scooter tavsiyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 yıl boyunca 2012 model siyah yamaha xmax 250 cc kullandım ama motor benim değildi:)
    yamaha ların fiyatları belli ;)
    bana günde 25 km yapacağım ve bunu en az yakıt tüketimi ile sağlayacak hafifçe büyük maxi scooter görünümlü bir
    motor lazım,bacaklarımın ve ikinci kişininde arkama sığması gerekiyor(boyum 1,92 ve kilom 98)
    birçok marka var ama sym ve kmyco ya sıcak bakıyorum,en az bir kask alacak bagaj hacmine sahip alabileceğim sıfır ve sağlam bir scooter tavsiye edermisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenimsi -- 25 Ağustos 2013; 22:59:57 >

• sym joyride bakabilirsiniz 200i ler daha pahalıda joyride 200 bulursunuz o fiyata.
  • fenomenimsi kullanıcısına yanıt
    marka olarak senin aklındakiler ne su anda...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

marka olarak senin aklındakiler ne su anda...

dostum sym ve kymco düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

sym joyride bakabilirsiniz 200i ler daha pahalıda joyride 200 bulursunuz o fiyata.

dostum sym nin sitesinden fiyat goremiyorum. ne kadar fiyati 200 lük olanin.sifir alacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kymco agility 125
    Honda Fizy
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenomenimsi

quote:

Orijinalden alıntı: oknglr

sym joyride bakabilirsiniz 200i ler daha pahalıda joyride 200 bulursunuz o fiyata.

dostum sym nin sitesinden fiyat goremiyorum. ne kadar fiyati 200 lük olanin.sifir alacağım

Enteresan fiyatları yazıyodu sitesinde kaldırmışlar artık:) benim dediğimin sıfırı yok ikinci el oalrak bakarsınız demiştim joyride evoda sanırım 7-8 bin lira civarı. 4 bin civarına maxi scooter anca çin işi 150 cc olur sıfır. Bence ikinci el bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DegmesinYagliBoya

Kymco agility 125
    Honda Fizy

honda fizy çok küçük dostum bir basketbolcu binecek üstüne ama agility daha iyi hatta agility nin 200 lüğüde olabilir,sanırım o su soğutmalı
  • quote:

quote:

Kymco agility 125
    Honda Fizy

honda fizy çok küçük dostum bir basketbolcu binecek üstüne ama agility daha iyi hatta agility nin 200 lüğüde olabilir,sanırım o su soğutmalı

Kymco çok kaliiteli tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

Kymco agility 125
    Honda Fizy

Agility city demek istediniz sanırım. Agility küçük olan. Agility city ise hayvan gibi mübarek. Nerdeyse hnda 600rr dan büyüktü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.