Şimdi Ara

max. 40000 TL ye kadar araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski model ilk aracım olan benzinli 2004 model clio mu ağustosta sattıktan sonra şu anda araç arıyorum
    kriterlerim kesinlikle dizel , max : 50000-60000 km , otomatik olup olmaması benim için önemli değil ,biraz genç işi olması 30 üzeri değilim , kaza ve değişen olmaması olsa bile ciddi bie şey olmadığına inandırabilecek kadar düşük olması..
    Bu kriterlerde en mantıklısı 2011 model üzeri dizel fiesta gibi görünüyor..
    Tavsiyelerinizi bekliyorum...

• 41.500e gel al 2011 jazz var. pazarlık olmaz daha. kazasız - boyasız - değişensiz.
  • İnceledim ilanınızı benzinli düşünmüyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: feberman

41.500e gel al 2011 jazz var. pazarlık olmaz daha. kazasız - boyasız - değişensiz.

41500e jazz mı olur yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mRcan.

quote:

Orijinalden alıntı: feberman

41.500e gel al 2011 jazz var. pazarlık olmaz daha. kazasız - boyasız - değişensiz.

41500e jazz mı olur yahu

Ac bir fiyatlara bak istersen cahillik pacandan akiyor cunku

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2011 Focus HB var 90 binde ilk sahibiyim.Style Plus Paket otomatik park,ısıtmalı ön cam,START STOP,katlanır ayna,şehir içi güvenlik sistemi.İlanın olmadığı için özelliklerini belirttim.foto istersen atarım fiyat 47 bin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emevi kullanıcısına yanıt
    Yok o kadara çıkma ihtimalim yok maalesef..Teklif için teşekkürler
  • 2011 fiesta titanium x full paket 24 bin km.de..Trafik 2017 eylüle kadar ve son bakımı 5 ay önce yapılmış aynı zamanda alınca büyük ihtimal tekerleklerin değişimi hariç eksik olabilecek bir şey yok gibi gözüküyor..
    5654 sorgusunda kaza yok fakat bir tane kazaya karışıp kapı değişmiş..Kullanan kişi fazla kullanmıyor ve ilk sahibi tanıyorum...
    Sizce yaklaşık ne kadar eder ? Benim maksimum fiyatım 38 olucak..Sizce ne eder yazarsanız sevinirim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.