Bildirim
max 450 ytl için tavsiye
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://fotozeynep.com.tr/index.fz?do=shop&show=viewproduct&productid=1401
bence bu makina için çok iyi fiyat, zorlamaya değer... -
yok hocam ben küçük birşey arıyorum. -
475 ytl ye Fuji F50fd öneririm. Titreşim ve bulanıklık önleme, yüz tanıma sistemi, Manuel ayarları serbest, Enstantane süresi 8 saniye ile 1/2000 e kadar, 2,7 inçlik 230000 renkli lcd ekranı ve daha daha. -
baktığım yerlerde fiyatı 600 den aşağı değildi. 475 e nerde bulabilirim? -
Sadece bende. PM attım ve ayrıntıları yazdım.
quote:
Orjinalden alıntı: tr0704
baktığım yerlerde fiyatı 600 den aşağı değildi. 475 e nerde bulabilirim?
-
Saol hocam ama ben garantili bir ürün almayı istiyorum. -
kardeş ben canon 570 ıs kullanıyorum 1 ay önce aldım.gel sen canon a 560 al.yanında foto yazıcısı da hediye bir bak istersen.ustelik :http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93360
sadece yazıcı 150 ytl civarı -
evet a560 güzelmiş. 570 ile arasında özellik olarak ne kadar fark var. Vatanda bayram indiriminden 400 ytl ye 570 de alabilirim. Peki bu sony nasıl sizce
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd97841
8.1 etkin megapiksel
6x optik zoom, 12x dijital zoom, en fazla 30x akıllı zoom
Işığın yetersiz olduğu ortamlarda çekim için ISO 1250 yüksek hassasiyeti (REI)
Geniş 2,5 inç (6,2 cm) LCD ekran
Gümüş tamamen metal gövde, kompakt tasarım
Endişelenmeden çekim yapmanıza izin veren 56MB dahili bellek
Yüksek kalite Sony objektif
Yakın plan çekimler yapılabilmesi için 2cm makro
Ekran işlev kılavuzuyla kolay çalıştırma
Geniş ekran TV''de oynatım için 16:9 modu
Motion-JPEG (30 fps sesli film modu)
PC''ye gerek kalmadan doğrudan yazıcıya bağlantı sağlamak için PictBridge
STAMINA pil ömrü, en fazla 390 çekim (LCD ekranla CIPA standardı)
17 dil seçeneğine sahip ekran menüsü: Çekçe, Danca, Felemenkçe, İngilizce, Fince, Fransızca, Almanca, Yunanca, Macarca, İtalyanca, Norveççe, Lehçe, Portekizce, Rusça, İspanyolca, İsveççe, Türkçe.
Birlikte verilenler: 2x NiMH şarj edilebilir pil, şarj cihazı, AV ve USB kabloları, bilek kayışı ve yazılım
İsteğe bağlı çok çeşitli Sony aksesuarlarıyla uyumlu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr0704 -- 20 Aralık 2007; 23:14:24 >
-
560 ile 570 arasında sadece Is özelligı (el tıreme özelliği )farkı var.o sony de de eksık olan mercek kalıtesi.yani Carl-Zeiss® Vario-Tessar® objektif yok..yalnız sony nın macrosu 2 cm gayet iyi..ben 570 i , 510.oo ytl almştım.daha 1,5 ay önce.bıraz pahalı aldım.imkanın varsa 710- 720 ye bak..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DEMİRCİEFE -- 20 Aralık 2007; 23:50:51 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X